شناسهٔ خبر: 70792081 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: خبرآنلاین | لینک خبر

رئیس اداره نظارت بر اجرای استاندارد کردستان:

استفاده از چربی‌های گیاهی در فرآورده‌های لبنی باید مطابق با استانداردهای ملی باشد 

رئیس اداره نظارت بر اجرای استاندارد کردستان گفت: لبنیات جزو محصولات دارای استاندارد اجباری است و واحدهای تولیدی برای تولید بسیاری از فرآورده‌های لبنی باید از چربی حیوانی یعنی چربی که از شیر گرفته می‌شود، استفاده کنند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از سنندج، سمیه محمودی رییس اداره نظارت بر اجرای استاندارد کردستان عنوان کرد: در فرآورده‌ای مثل تاپینگ پیتزا مجاز به استفاده از روغن‌ گیاهی مطابق با استاندارد ملی به شماره ۱۵۶۹۶ باشد. 

محمودی افزود: در محصولات لبنی مانند انواع ماست، شیر و پنیر تازه نباید از چربی گیاهی استفاده شود و با انجام آزمایش استرول می‌توان به میزان درصد استفاده از چربی گیاهی و حیوانی در لبنیات پی برد. 

وی گفت: از آنجا که در سطح بازار و فروشگاه‌ها، نام‌های تجاری مختلفی از انواع لبنیات وجود دارد، اداره‌کل استاندارد موظف است پیرو طرح نمونه برداری از سطح بازار ( طرح امین) از واحدهای تولیدی خارج از استان آزمون به عمل آورد، علاوه بر این در صورت شکایت مردمی نیز این اداره‌کل پیگیری‌های لازم را خواهد کرد.

46