به گزار قدس خراسان، جواد روحانی روز دوشنبه افزود: طبق قانون بودجه ۱۴۰۳ مصوب مجلس شورای اسلامی کمکهای دولتی برای سرویس ایاب و ذهاب دانشآموزان استثنایی از سوی شهرداریها با سهم ۹۵ درصد در نظر گرفته شده است.
وی اضافه کرد: طبق این قانون شهرداری مشهد باید ماهیانه ۴۷ میلیارد ریال در این راستا پرداخت کند که این مبلغ طی سه ماه گذشته در مجموع ۱۴۱ میلیارد ریال می شود حال آن که تاکنون تنها ۳۰ میلیارد ریال سهم شهرداری در آغاز سال تحصیلی پرداخت شده است.
رییس آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی گفت: به این ترتیب میزان پرداخت سهم شهرداری معادل ۲۱ درصد بوده است که این امر موجب نارضایتی رانندگان سرویس مدارس دانشآموزان استثنایی استان شده و رفت و آمد دانشآموزان به مدرسه را با چالش مواجه کرده است.
روحانی افزود: هماکنون ۹ هزار و ۶۰ نفر از دانشآموزان استثنایی خراسان رضوی از سرویس مدرسه بهره می برند که سه هزار و ۳۰۰ نفر آنان در مشهد هستند و به شدت درگیر چالش رفت و آمد هستند.
وی اظهار کرد: هماکنون ۱۹ هزار و ۵۰۰ دانش آموز استثنایی خراسان رضوی در مدارس عادی و ویژه مشغول تحصیل هستند که خراسان رضوی از حیث شناسایی این دانشآموزان، دارای رتبه نخست کشور است.
در عین حال مدیر عامل سازمان تاکسیرانی مشهد به عنوان متولی اصلی پرداخت این وجه در شهرداری مشهد گفت: بعد از تهیه و ارسال صورت وضعیت ناوگان حمل و نقل دانشآموزی از سوی اداره آموزش و پرورش استثنایی استان، شهرداری حقالزحمه رانندگان فعال در این زمینه را پرداخت خواهد کرد.
مرتضی چایچی بدون اشاره به دلایل تاخیر در پرداخت این سهم با قبول این که از ابتدای سال تحصیلی تا کنون فقط ۳۰ میلیارد ریال از تعهدات شهرداری مشهد در این خصوص پرداخت شده است مدعی شد: حمل و نقل دانشآموزان استثنایی بدون وقفه در حال انجام است.
این در حالی است که مدیر آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی، اختلال در رفت و آمد دانش آموزان استثنایی به مدرسه را مشکل اصلی در روند پیشرفت تعلیم و تربیت این دانش آموزان در استان و مشهد اعلام کرده است.
مدیرعامل سازمان تاکسیرانی مشهد گفت: با پیگیری وصول مطالبات مربوطه از دولت طبق ماده ۳۶ آییننامه اجرایی حمل و نقل دانشآموزان و توافقنامه با اداره آموزش و پرورش استثنایی، شهرداری باقی تعهدات را به تدریج پرداخت خواهد کرد.