شناسهٔ خبر: 70788662 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

دومین کمیته استانی بهبود کیفیت شیرخام استان برگزار شد

تولید روزانه ۷۵ تن شیر خام در ایلام

دومین کمیته استانی بهبود کیفیت شیرخام استان ایلام با هدف بهبود کیفیت شیرخام استان، کاهش مخاطرات بیولوژیکی و کاهش موارد بیماری‌های مشترک قابل انتقال از طریق شیر و همچنین تضمین سلامت مصرف‌کنندگان اعضای عضو کارگروه این کمیته برگزار شد.

صاحب‌خبر -

دکتر «محمدحسین ابراهیم پور» رئیس اداره نظارت بربهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان ایلام امروز دوشنبه ۲۴ دی‌ماه ۱۴۰۳، در این نشست گفت: در استان ایلام حدود ۷۵ تن شیر خام در روز تولید می‌شود و اقدامات دامپزشکی در این زمینه شامل اقدامات نظارتی آزمایشگاهی، آموزشی و ترویجی است، در این راستا در ۹ ماهه امسال ۱۶۴ نمونه شیر خام از مراکز تولید، حمل و عرضه اخذ شده که از نظر بار میکروبی، تقلبات شیر، آفلاتوکسین و سایر موارد مورد آزمایش قرار گرفته است.

وی افزود: اقدامات نظارتی شامل بررسی و ممیزی گاوداری‌های شیری (صنعتی و سنتی)، صدور پروانه بهداشتی حمل و بازدید از خودروهای حمل شیر و همچنین بازدید از لبنیاتی‌های سنتی است.

ابراهیم‌پور گفت: با توجه به وجود بیماری‌های مشترک قابل انتقال از شیر خام به مردم توصیه می‌شود که شیر خام مورد نیاز را از مراکز مجاز و دارای پروانه فعالیت تهیه کنند و از خرید شیر خام از دستفروشان و دوره‌گردها خودداری کنند.

دومین کمیته استانی بهبود کیفیت شیر خام استان ایلام امسال با حضور نمایندگانی از ۱۵ دستگاه اجرایی و بخش خصوصی استان از جمله دادستانی مرکز استان، سازمان جهاد کشاورزی, دانشگاه علوم پزشکی، اداره کل صنایع صنایع و معادن استان ایلام، نظام دامپزشکی استان ایلام و همچنین نمایندگان اتحادیه دامداران استان، نماینده اصناف استان و همچنین نماینده اداره‌کل حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان استان به ریاست مدیرکل دامپزشکی استان ایلام تشکیل شد.

انتهای پیام