شناسهٔ خبر: 70787568 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

تصاویر حمله هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

خبرگزاری لبنان اعلام کرد جنگنده‌های رژیم صهیونیستی دو بار منطقه حد فاصل بین شهرک‌های حومین الفوقا و دیرالزهرانی را در شهرستان النبطیه در جنوب لبنان بمباران کردند.

صاحب‌خبر -

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از شبکه تلویزیونی المنار، رژیم صهیونیستی در تازه‌ترین مورد نقض آتش بس در جنوب لبنان، اطراف شهرک حومین الفوقا را در جنوب لبنان هدف حمله هوایی قرار داد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
<div id="video-display-embed-code_11920908"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4429729/11920908?width=600&height=350"></script></div>

خبرگزاری لبنان اعلام کرد جنگنده‌های رژیم صهیونیستی دو بار منطقه حد فاصل بین شهرک‌های حومین الفوقا و دیرالزهرانی را در شهرستان النبطیه در جنوب لبنان بمباران کردند.

تصاویر حمله هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان تصاویر حمله هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
 
حمله هوایی رژیم صهیونیستی به شرق لبنان
به گزارش شبکه تلویزیونی المنار، رژیم صهیونیستی اطراف منطقه جنتا در شهرستان بعلبک در شرق لبنان را هدف حمله هوایی قرار داد.  
هواپیماهای جنگی رژیم صهیونیستی با پرواز در ارتفاع پایین دیوار صوت را بر فراز شماری از روستاهای منطقه البقاع در شرق لبنان شکستند.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
<div id="video-display-embed-code_11920917"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4429729/11920917?width=600&height=350"></script></div>
 
حمله هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
 
 
حمله رژیم صهیونیستی به شرق لبنان
کانال تلگرام فرانسوی زبان اخبار فلسطین با انتشار عکسی از حمله امشب صهیونیست ها به بقاع مرکزی در نزدیکی منطقه جناتا در رشته کوه های شرق لبنان خبر داد.
 
حمله هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
 
 
رسانه های لبنانی از حملات هوایی اسرائیل به روستای حومین الفوقه در منطقه نبطیه خبر می‌دهند. این روستا در شمال رودخانه لیتانی و در هفده کیلومتری مرز اسرائیل قرار دارد.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
<div id="video-display-embed-code_11920910"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4429729/11920910?width=600&height=350"></script></div>
 
جزئیات حملات هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب و شرق لبنان و داخل خاک سوریه
محمد الساحلی خبرنگار شبکه تلویزیونی المیادین مستقر در منطقه البقاع شمالی در شرق لبنان درباره جزئیات حملات هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب و شرق این کشور گفت: در نخستین دقایق بامداد دوشنبه جنگنده‌های رژیم صهیونیستی اطراف یک شهرک مرزی را در داخل خاک سوریه هدف قرار دارند.
این شهرک در داخل خاک سوریه است، ولی در مرز با لبنان قرار دارد و موقعیت جغرافیایی آن به گونه‌ای است که ساکنان آن بیشتر لبنانی هستند و رژیم صهیونیستی راه ارتباطی لبنان و سوریه را در این شهرک هدف حمله هوایی قرار داد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
<div id="video-display-embed-code_11920936"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4429729/11920936?width=600&height=350"></script></div>
اما در حمله هوایی به منطقه البقاع، بلندی‌های جنتا هدف قرار گرفت که در مرز لبنان و سوریه قرار دارد.
قبل از آن نیز نقض آتش بس در جنوب لبنان صورت گرفت و هواپیما‌های جنگی رژیم صهیونیستی در دو حمله با چهار موشک اطراف منطقه حومین را در منطقه اقلیم التفاح هدف قرار دادند.
پس از حمله به منطقه حومین، رژیم صهیونیستی ادعا‌هایی درباره هدف قرار دادن مراکز نظامی حزب الله منتشر کرد و مدعی شد که موضوع را از طریق کمیته نظارت بر آتش بس به اطلاع ارتش لبنان رسانده ولی ارتش واکنش نشان نداده و به همین علت جنگنده‌های اسرائیلی این مراکز را هدف قرار دادند.