شناسهٔ خبر: 70786756 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

سفر پزشکیان به سیستان و بلوچستان گامی در جهت محرومیت‌زدایی

برنا-گروه سیاسی: نماینده مردم زابل، زهک و هیرمند در مجلس شورای اسلامی با اشاره به سفر دوم رئیس جمهور به سیستان‌و‌بلوچستان، گفت: این سفر به منظور تحقق شعار عدالت و محرومیت‌زدایی دولت چهاردهم صورت گرفت. برنا-گروه سیاسی: نماینده مردم زابل، زهک و هیرمند در مجلس شورای اسلامی با اشاره به سفر دوم رئیس جمهور به سیستان‌و‌بلوچستان، گفت: این سفر به منظور تحقق شعار عدالت و محرومیت‌زدایی دولت چهاردهم صورت گرفت.

صاحب‌خبر -

فرهاد شهرکی، نماینده مردم زابل، زهک،هیرمند، نیمروز و هامون در مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری برنا با اشاره به سفر دوم رئیس جمهور به سیستان و بلوچستان، گفت: رئیس‌جمهور در کمتر از دو ماه، دومین سفر خود به استان سیستان و بلوچستان را انجام داد. این سفر به منظور تحقق شعار عدالت و محروم‌زدایی دولت چهاردهم صورت گرفت. در این سفر، حداقل پنج وزیر به همراه رئیس‌جمهور حضور داشتند و وزیر نیرو که وابسته به کمیسیون انرژی بود، نیز در این برنامه مشارکت داشت.

وی اظهار کرد: در جریان این سفر، چندین پروژه مهم به ارزش ۸۵۰ میلیارد تومان افتتاح و همچنین کلنگ‌زنی یک پروژه نیروگاهی ۶۰۰ مگاواتی انجام شد. علاوه بر این، توربین‌های بادی و جاده زابل به زاهدان که حدود ۲۰۰ کیلومتر طول دارد، مورد توجه قرار گرفت و ۲۳ کیلومتر بزرگراه نیز افتتاح شد. در مجموع، ۱۲۰۰ میلیارد تومان تنها در سال جاری به این پروژه‌ها تزریق شده است.

شهرکی تصریح کرد: رئیس‌جمهور همچنین در یادآوری خاطرات خود از دوران خدمت سربازی در یکی از شهر‌های سیستان، به روستایی سر زد و  ۱۰ هزار نفر بدون پروتکل‌های امنیتی شدید برای دیدار رییس جمهور جمع شده بودند که ارتباط خوبی برقرار شد. این سفر نشان‌دهنده پشتکار رئیس‌جمهور و وزرای همراه وی در راستای تحقق پروژه‌های عمرانی و توسعه‌ای است.

وی گفت: تعیین استاندار سیستان و بلوچستان از برادران اهل سنت توسط رئیس جمهور و حضور علمای اهل تسنن و تشیع در زمان معرفی استاندار، نشان‌دهنده همدلی و وفاق بین اقوام مختلف در استان است. این فضای مثبت می‌تواند زمینه‌ساز اجرای پروژه‌های عمرانی و توسعه پایدار باشد.

نماینده مردم زابل، زهک و هیرمند در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: با توجه به انتخاب استانداران و مدیران جدید و وفاق ایجاد شده بین علمای اهل تسنن و تشیع، امید می‌رود که شعار‌های دولت در زمینه توسعه پایدار محقق شود و استان سیستان و بلوچستان به عنوان یک هاب لجستیکی و کریدور شرق کشور نقش‌آفرینی کند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها: