به گزارش یکشنبه شب ایرنا به نقل از خبرگزاری فلسطینی «معا»، مسئولان شهرک صهیونیست نشین نهاریا در شمال غرب فلسطین اشغالی از کشته شدن یک صهیونیست دیگر در این شهرک بر اثر حملات موشکی ۲ ماه قبل حزب الله لبنان به این منطقه خبر دادند.
به نوشته خبرگزاری معا، شهرداری شهرک صهیونیستنشین نهاریا اعلام کرده است که یک زن صهیونیست اهل این شهر که حدود دو ماه پیش پس از اصابت موشکی که از لبنان به خانهاش شلیک شده بود، جان باخت.
بر اساس این گزارش، در جریان جنگ رژیم صهیونیستی با حزب الله لبنان در جبهه شمالی سرزمینهای اشغالی فلسطین، در مجموع ۱۳۰ صهیونیست کشته شدند.
هلاکت یک نظامی ارتش رژیم صهیونیستی در تایلند
خبرگزاری معا همچنین به نقل از منابع رسانهای رژیم صهیونیستی گزارش داد که «روتیم باعیش» یکی از اعضای تیپ گیواتی ارتش اسرائیل در حین گذراندن تعطیلات در تایلند به هلاکت رسیده است.
رسانههای رژیم اسرائیل ادعا کردند که این نظامی صهیونیست بر اثر تصادف با موتورسیکلت به هلاکت رسیده است.
این نظامی رژیم صهیونیستی پیش از سفر به تایلند برای تفریح به مدت یک سال در جنگ این رژیم علیه ساکنان نوار غزه شرکت کرده بود.
وزارت خارجه رژیم صهیونیستی روز جمعه بدون ارائه جزئیات بیشتر اعلام کرده بود که جسد یک اسرائیلی چند روز پس از مفقود شدن، پیدا شده است.
پیشتر نهادهای امنیتی اسرائیل به نظامیان این رژیم اعلام کرده بودند که نسبت به سفر به دیگر کشورها تجدید نظر کنند.
این نهادها با خطرناک خواندن این سفرها برای نظامیان صهیونیست، ارزیابی خطرات قانونی را بخشی از تصمیم برای سفر دانسته و از نظامیان خواسته بودند تا در شبکههای اجتماعی فعالیت کمتری داشته باشند.
سرویس امنیت داخلی رژیم صهیونیستی (NSH) پیشتر با صدور هشدار شدیدی به صهیونیستها، از آنها خواست تا در دوره کنونی و تا اطلاع ثانوی به ۱۵ کشور سفر نکنند.
به نوشته رسانههای رژیم صهیونیستی ۱۵ کشور که سفر به آنها برای اتباع این رژیم خطرناک است فهرست شده و این فهرست کشورهای مصر، عراق، سوریه، لبنان، عربستان سعودی، اردن و ترکیه را نیز شامل میشود.
به گزارش ایرنا، رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخته که بر اثر آن، افزون بر ویرانیهای عظیم و قحطی مرگبار، بیش از هزاران فلسطینی که بیشتر آنها زن و کودک هستند شهید و زخمی شده اند.
تل آویو با تحقیر جامعه بین المللی و نادیده گرفتن قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل برای توقف فوری جنگ و دستورات دیوان بین المللی دادگستری برای اتخاذ تدابیری جهت جلوگیری از اقدامات نسل کشی و بهبود وضعیت فاجعه بار انسانی در نوار غزه همچنان به جنایات نسل کشی علیه ساکنان این منطقه ادامه میدهد و این جنایات موجب خشم مردم جهان از این رژیم و اتباع آن شده است.
با وجود همه این جنایتها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرده که پس از ۱۵ ماه جنگ، هنوز نتوانسته به اهداف خود از این جنگ، یعنی نابودی جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه دست یابد.