شناسهٔ خبر: 70785337 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: انتخاب | لینک خبر

مشاور جلیلی: رفع فیلتر مطلق منطقی نیست؛ حتی آمریکایی ها هم زیر بار آن نرفته اند

امیرحسین ثابتی، نماینده مجلس و مشاور جلیلی گزارشی از پنجاه و هشتمین جلسه علنی مجلس دوازدهم ارائه داد و گفت: دبیر شورای عالی فضای مجازی به کمیسیون آمد تا گزارشی درباره جلسه اخیر و پرحاشیه این شورا بدهد. من هم تاکید کردم که مدل موفق رفع فیلتر همان مدل تعاملی است که دهها کشور دنیا از ترکیه تا ایتالیا داشته اند و رفع فیلتر اپلیکیشن های مختلف را منوط به پذیرش قوانین داخلی خودشان کرده اند وگرنه نه فیلترینگ به شیوه فعلی جواب میدهد که همه با فیلترشکن فعالیت میکنند و نه رفع فیلتر مطلق منطقی است که حتی امریکاییها نیز زیر بار آن نرفته و مثلا محدودیتهایی را برای تیک تاک اعمال کرده اند.

صاحب‌خبر -
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

امیرحسین ثابتی، نماینده مجلس و مشاور جلیلی گزارشی از  پنجاه و هشتمین جلسه علنی مجلس دوازدهم ارائه داد و گفت: رفع فیلتر مطلق منطقی نیست؛ حتی آمریکایی ها هم زیر بار آن نرفته اند.
 
وی در بخشی از این گزارش آورده است:  امین آقامیری دبیر شورای عالی فضای مجازی به کمیسیون آمد تا گزارشی درباره جلسه اخیر و پرحاشیه این شورا بدهد. من هم تاکید کردم که مدل موفق رفع فیلتر همان مدل تعاملی است که دهها کشور دنیا از ترکیه تا ایتالیا داشته اند و رفع فیلتر اپلیکیشن های مختلف را منوط به پذیرش قوانین داخلی خودشان کرده اند وگرنه نه فیلترینگ به شیوه فعلی جواب میدهد که همه با فیلترشکن فعالیت میکنند و نه رفع فیلتر مطلق منطقی است که حتی امریکاییها نیز زیر بار آن نرفته و مثلا محدودیتهایی را برای تیک تاک اعمال کرده اند.
مشاور جلیلی: رفع فیلتر مطلق منطقی نیست؛ حتی آمریکایی ها هم زیر بار آن نرفته اند
مشاور جلیلی: رفع فیلتر مطلق منطقی نیست؛ حتی آمریکایی ها هم زیر بار آن نرفته اند
مشاور جلیلی: رفع فیلتر مطلق منطقی نیست؛ حتی آمریکایی ها هم زیر بار آن نرفته اند
مشاور جلیلی: رفع فیلتر مطلق منطقی نیست؛ حتی آمریکایی ها هم زیر بار آن نرفته اند
لینک کوتاه کپی لینک
مشاور جلیلی: رفع فیلتر مطلق منطقی نیست؛ حتی آمریکایی ها هم زیر بار آن نرفته اند مشاور جلیلی: رفع فیلتر مطلق منطقی نیست؛ حتی آمریکایی ها هم زیر بار آن نرفته اند مشاور جلیلی: رفع فیلتر مطلق منطقی نیست؛ حتی آمریکایی ها هم زیر بار آن نرفته اند مشاور جلیلی: رفع فیلتر مطلق منطقی نیست؛ حتی آمریکایی ها هم زیر بار آن نرفته اند