شناسهٔ خبر: 70784992 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

رمضان‌خواه: رمضان‌خواه:

وفاق ملی ترجمه جمله «دعوا نکنید» شخص رئیس جمهور و نوعی راه‌حل است

معاون راهبرد‌های استانی و سرمایه اجتماعی معاونت راهبردی رئیس جمهور به گفتمان وفاق ملی دولت چهاردهم اشاره کرد و گفت: وفاق ملی راه‌حل و در واقع ترجمه کلام دعوا نکنید رئیس جمهور است.

صاحب‌خبر -

متین رمضان‌خواه در نشستی با حضور اساتید دانشگاهی و نمایندگان تشکلات دانشجویی و چهره‌های علمی و نخبگان استان فارس گفت: کارگروه‌های تخصصی در سطح استان‌ها برای پیشبرد مسایل راهبردی و مهم تشکیل خواهد شد.

او تاکید کرد: مسایل راهبردی هر استان باید روی میز مدیران ارشد آن استان قرار گیرد و اگر موانعی در سطح ملی وجود داشت کارگروه‌های ملی آن را پیگیری خواهند کرد.

رمضان‌خواه در ادامه به گفتمان وفاق ملی دولت چهاردهم اشاره کرد و گفت: وفاق ملی ترجمه کلام دعوا نکنید، مسعود پزشکیان ریاست جمهور است.

معاون راهبرد‌های استانی و سرمایه اجتماعی معاونت راهبردی رئیس جمهور افزود: پزشکیان خصلتی خاص دارد که در سالیان گذشته به سمت اصلاح طلبان و یا اصولگرایان نغلتید و همواره مسیری که احساس می‌کرد درست است را طی کرد.

او ادامه داد: وفاق ملی هدف نیست و دولت وفاق ملی دولت سهامی نیست که هر بخشی سهم گروهی باشد بلکه وفاق ملی راه‌حل است.

رمضان خواه اضافه کرد: وفاق ملی یعنی سر حداقل‌هایی که در راستای منافع ملی است توافق کرده تا آن مشکل حل شود.

او به خشکسالی، کم آبی، خشکیدن تالاب‌ها، کاهش سرمایه اجتماعی، فروچاله‌ها و ... اشاره کرد و گفت: کشور و جامعه ما با چنین چالش‌هایی مواجه است که باید همگان کمک کنند تا این مشکلات رفع شود.

معاون راهبرد‌های استانی و سرمایه اجتماعی معاونت راهبردی رئیس جمهور گفت: برخی فعالان سیاسی وفاق را حذف گروه‌های رقیب می‌دانند، گروهی از مردم وفاق را حل مشکلات اقتصادی و برخی این واژه را در گفت‌و‌گو با جهانیان و نسل جدید نیز وفاق را احترام به خواسته‌هایشان می‌دانند.

او افزود: وفاق در ذهن گروه‌های مختلف معانی متفاوتی دارد و در واقع باید نظامی از مسائل را در جامعه حل و فصل کرد تا احساس شود که گفتمان وفاق در کشور به معنای واقعی محقق شده است.

رمضان خواه با بیان اینکه ایده ایجاد اتاق فکر و هیات اندیشه ورز در سال‌های اخیر در سطح کشور نهادینه شده است، گفت: با این روش شبکه‌ای از نخبگان ایجاد می‌شود که با تغییر دولت‌ها نابود نشده و این بستر اصولی برای حل مساله است.

او تاکید کرد: ایران امروز با بحران‌های مختلفی مواجه است و کنش این مشکلات موجب شده کلافی سردرگم به وجود آید که نخبگان علمی، دانشگاهی و متخصصین می‌توانند برای آن چاره اندیشی کنند.

منبع: ایرنا

برچسب‌ها: