به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از سازمان بهزیستی کشور، سیدجواد حسینی اشتغال، مسکن و ازدواج را سه رکن اصلی توانمندسازی جامعه هدف بهزیستی دانست و اظهار کرد: اشتغال زمینهساز دو رکن دیگر است، حدود ۱۵ هزار میلیارد تومان اعتبارات اشتغالزایی برای اشتغال ۶۰ هزار نفر از جامعه هدف بهزیستی در سال جاری اختصاص پیدا کرده است، همچنین وامهای خوداشتغالی باید به اشتغال پایدار منجر شود، زیرا اگر اشتغال پایدار نباشد به شکست اقتصادی منجر میشود و مشکلات جدیدی ایجاد میکند.
وی افزود: کمبود منابع و اعتبارات در سازمان بهزیستی کشور وجود دارد و اشتغال راه توانمندسازی جامعه هدف است، تسهیلگران شغلی سازمان بهزیستی در سراسر کشور راهبری و هدایت شغلی را در راستای پایدارسازی شغلی بر عهده دارند.
رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به ظرفیت طرح «بهزیست محله» عنوان کرد: در ۴۷۰ محله در سراسر کشور طرح «بهزیست محله» در مرحله اول با ارائه خدمات به سالمندان انجام خواهد شد که یکی از اقدامات پنجگانه آموزش است.
وی با اشاره به اعلام آمادگی انجمن علمی اپتومتری و انجمن ژنتیک برای همکاری در این طرح افزود: انجمن علمی گفتار درمانی نیز میتواند در زمینه آموزش پیشگیری از دمانس و موضوعات مرتبط با گفتاردرمانی در دوران سالمندی با این طرح همکاری داشته باشد.
حسینی به اشاره به خدمات غربالگری موفق در زمینه بینایی و شنوایی گفت: ۹۴ درصد موالید زنده کشور غربالگری شنوایی میشوند که با همکاری بین بخشی امکان پوشش کامل وجود دارد.
رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: تا یک ماهگی تشخیص صورت میگیرد و بعد از آن تا سه ماهگی مداخلات آغاز میشود و بعد از تشخیص خدمات مربوط به تجهیزات شنیداری و ارجاع به گفتار درمان توسط سازمان بهزیستی صورت میگیرد.
رئیس سازمان بهزیستی کشور بر بهرهگیری از توان انجمن علمی گفتار درمانی در زمینه فرهنگسازی در خانوادهها و مداخله به هنگام در زمان طلایی تاکید کرد.