شناسهٔ خبر: 70780274 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

تورقی بر سال‌های مقاومت و بازخوانی یک سخنرانی

محسن رضایی گفت: تصمیم گرفتند اقتصادمان را فلج کنند و از این طریق به مردم فشار بیاورند، سه، چهار ماه خارک را زدند، بمباران کردند اما جاهای دیگری برای صدور نفت راه‌اندازی شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، فرمانده کل سپاه پاسداران صبح امروز (۱۳۶۴/۱۰/۲۳) علاوه بر جلسه با فرماندهان و مسئولان لشکر ۸ نجف، با سخنرانی برای رزمندگان این لشکر، آنان را به آمادگی بیشتر برای نبرد با دشمن ترغیب و تشویق کرد.

محسن رضایی در آغاز گفت: امروز که رزمندگان عزیز اسلام با تمام اخلاص و با تمام اعتقاد خود در عمل آماده‌شده‌اند که ان شاءالله قدم بزرگ‌تری نسبت به گذشته بردارند، لازم است که قبل از برداشتن این قدم مقداری به بررسی اوضاع خود بپردازیم و در مورد این مسیر و این مقصد اطلاعات بیشتر به دست بیاوریم تا هم عطش رسیدن به مقصد را در خود بارورتر کنیم و هم اینکه آگاهانه و قوی‌تر و منسجم‌تر این مسیر را ادامه دهیم.

 وی در ادامه با اشاره به اینکه در اسلام پیروزی‌ها یا از نوع پیروزی شمشیر بر شمشیر بوده یا از نوع پیروزی خون بر شمشیر و بیان مثال‌هایی برای هر دو عملیات‌های آزادسازی مناطق اشغالی به‌ویژه آزادسازی خرمشهر را پیروزی شمشیر بر شمشیر خواند و گفت:

 در سه سال، گذشته ما پیروزی خون بر شمشیر؛ یعنی پیروزی مقاومت داشته‌ایم؛ چراکه دشمنان ما در این سه سال با شعار صلح و طرفداری از حقوق بشر، اما در عمل با موشک و بمب و واگذاری سلاح‌های پیشرفته به عراق ازیک‌طرف و نیز بسیج دولت‌ها به طرفداری از صدام، راه‌اندازی شورای همکاری خلیج‌فارس، فعال کردن کنفرانس اسلامی در منطقه و جهان و فعال کردن گروه‌هایی مثل منافقین و نهضت آزادی در داخل که دیگر جنگ فایده ندارد، هم‌زمان با بمباران و موشک‌باران تهران و دیگر شهرها، با فشارهای نظامی و سیاسی، قصد داشتند ابتدا مقاومت ما را بشکنند، سپس در درازمدت انقلاب اسلامی را نابود کنند.

 امام در آغاز سال، امسال را سال مقاومت اعلام کرد. دشمنان جنگ شهرها را تشدید کردند. دزفول، باختران و همدان و... را زدند مردم دست از مقاومت برنداشتند چند تا چند تا موشک زدند. یک‌شب ۸ موشک به دزفول زدند؛

اثری نکرد جنوب تهران را زدند، دیدند که تأثیری ندارد. شروع به زدن شمال تهران کردند، آنجا شعارهایی علیه انقلاب و امام و اسلام شروع شد و رادیو بغداد هم می‌گفت اگر این شعارها را ادامه بدهید، رها می‌کنیم وگرنه دوباره بمباران می‌کنیم.

 در این وضعیت مسئولین گفتند که روز قدس روز روشن شدن طرفداران جنگ عادلانه و طرفداران صلح ظالمانه است؛ کسانی که طرفدار جنگ عادلانه‌اند در این روز به میدان بیایند.

 ماه رمضان، هوای گرم، بمباران و همۀ شرایط، ضد راه‌پیمایی بود؛ اما راه‌پیمایی روز قدس چنان عظیم بود، طوری که مثل یک برق‌گرفتگی دنیا را برق گرفت.

 هواپیماها و موشک‌های دشمن از کار افتاد و از روز بعد از راه‌پیمایی، بمباران و موشک‌باران قطع شد. در پی آن، تصمیم گرفتند اقتصادمان را فلج کنند و از این طریق به مردم فشار بیاورند، سه، چهار ماه خارک را زدند، بمباران کردند اما جاهای دیگری برای صدور نفت راه‌اندازی شد.

فرمانده کل سپاه در ادامه به ذکر تأکیدهای امام خمینی به مردم و مسئولان بر مقاومت و آثار آن در خنثی شدن تلاش‌هایی که برای شکستن مقاومت ایران و تسلیم در برابر دشمن شده است، پرداخت.

وی ازجمله، عقب‌نشینی شورای همکاری خلیج‌فارس از پشتیبانی بی‌چون‌وچرای صدام و شکست طرح‌های سیاسی و نظامی دشمنان در مقابله با رزمندگان و انقلاب اسلامی را یادآور شد.

منبع:

مهدی انصاری، حمیدرضا فراهانی، روزشمار جنگ ایران و عراق: تشدید تلاش‌ها برای فتح فاو (کتاب سی ونهم-جلد دوم)، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس، تهران ۱۳۹۵، صص ۸۲۷، ۸۲۸
انتهای پیام

برچسب‌ها: