عباسعلی وفائینژاد، امروز ۲۳ دی ماه در جلسه کمیته تخصیص سهمیه گندم به کارخانه های آرد با محوریت موضوع ارتقای سطح تولید و بهبود کیفیت آرد و نان در اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران، اظهار کرد: معیارهای درجهبندی باید بهگونهای طراحی شوند که واحدهای تولیدی را به سمت استفاده از تجهیزات نوین و تکنولوژیهای جدید ترغیب کند.
وی ادامه داد: ارتقای زیرساختهای لازم در نگهداری مواد اولیه و تولید محصول کیفی، از اهداف اصلی اجرای این طرح است.
وفائینژاد بیان کرد: ایجاد وجه تمایز میان واحدهای تولیدی از طریق بهکارگیری فناوریهای نوین موجب کاهش ضایعات، افزایش راندمان تولید و در نهایت تولید نانی با کیفیتتر خواهد شد که رضایت شهروندان را به دنبال دارد.
وی یادآور شد: هیچگونه مسامحهای در زمینه حفظ حقوق بیتالمال و برخورد با متخلفان پذیرفته نخواهد شد و با متخلفان مطابق دستورالعملها رفتار میشود.
دبیر کارگروه آرد و نان استان ضمن قدردانی از تلاشهای مجموعه بهداشت و درمان در خصوص استفاده از آرد کامل، از صدور پروانه و مجوز برای شش واحد تولید آرد کامل در استان خبر داد و تلاش واحدهای فعال در این حوزه را ستود.
وفائینژاد با توجه به نزدیکی ماه مبارک رمضان و ایام پایان سال، بر ضرورت هماهنگی بیشتر دستگاههای اجرایی و عوامل دخیل در تولید و توزیع نان استان تأکید کرد.
دبیر کارگروه آرد و نان استان مازندران خواستار نظارت دقیق بر ساعت کاری واحدها، نصب تابلو، حمل و نقل و توزیع آرد و جلوگیری از انحراف در آرد شد.
وی برخورد جدی با تخلفات احتمالی برای حفظ حقوق مصرفکنندگان را مورد تأکید قرار داد و گفت: این برنامهها گامی مهم در مسیر ارتقای کیفیت تولید نان و بهبود رضایت شهروندان در استان مازندران به شمار میآید.
انتهای پیام