شناسهٔ خبر: 70778437 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

مرگ خاموش؛

جان باختن اعضای خانواده ملایری بر اثر مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن 

مدیر عامل سازمان آتش‌نشانی ملایر گفت: سه عضو یک خانواده (مادر و ۲ فرزندش) در ملایر بر اثر مسمومیت گاز مونوکسید کربن جان باختند.

صاحب‌خبر -

جان باختن اعضای خانواده ملایری بر اثر مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، محمودرضا ملکی افزود: شواهد اولیه نشان می‌دهد گاز مونوکسید کربن ناشی از احتراق آبگرمکن دیواری، به دلیل عدم وجود دودکش استاندارد و مناسب، به داخل فضای منزل بازگشته است و موجب خفگی مادر و دو فرزندش شده است.

او با عنوان اینکه این گاز بی‌رنگ و بی‌بو به آرامی جان اعضای خانواده را گرفته و آنان را به کام مرگ کشانده است، تصریح کرد: گاز مونوکسید کربن را «مرگ خاموش» نامیده‌اند و این گاز به دلیل میل ترکیبی بالا با گلبول‌های قرمز خون، می‌تواند در مدت کوتاهی منجر به خفگی و مرگ شود.

مدیر عامل سازمان آتش‌نشانی ملایر ضمن تاکید بر رعایت اصول ایمنی وسایل گازسوز، گفت: بی‌توجهی به نکات ایمنی در استفاده از وسایل گازسوز می‌تواند عواقب جبران‌ناپذیری به همراه داشته باشد و لازم است شهروندان تمامی وسایل گازسوز را به دودکش مناسب و استاندارد تجهیز کنند.

محمودرضا ملکی با تاکید بر اینکه دودکش باید تا بالاترین قسمت ساختمان ادامه یابد و حتماً دارای کلاهک استاندارد باشد، افزود: نصب و راه‌اندازی تجهیزات گرمایشی تنها باید توسط افراد متخصص انجام شود.

در این حادثه مادر ۳۸ ساله و فرزند پسر هشت ساله و دختر پنج ساله این خانواده ملایری بر اثر مسمومیت گاز مونوکسید کربن جان باختند.