شناسهٔ خبر: 70777670 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

مدیر کل اقتصاد و دارایی یزد:

حاصل منافع مولدسازی دارایی‌های مازاد دولت به مردم بازمی‌گردد

مدیرکل امور اقتصاد و دارایی استان یزد مولدسازی دارایی‌های مازاد دولت را گام اساسی دولت برای بهینه سازی دارایی‌های خود و فراهم کردن بستر لازم برای استفاده مردم از این دارایی‌ها توصیف کرد و گفت: مولدسازی اقدام اصولی دولت برای تکمیل طرح‌های نیمه تمام عمرانی است که منافع حاصل از آن به مردم بازمی‌گردد.

صاحب‌خبر -

«محمد دهقان منشادی» با بیان اینکه مولدسازی مدیریت بهینه از دارایی های دولت و میانبری برای تامین مالی طرح‌های نیمه تمام دولت است، افزود: این سیاست در دولت‌های گذشته کلید خورد و وارد فاز اجرایی شد و دولت چهاردهم نیز با قوت و تاکید  بیشتر آن را ادامه می دهد.

وی اضافه کرد: ما پروژه های نیمه تمام متعددی در بخش های مختلف از جمله ورزشی، راه، بهداشت و درمان، آب و آموزش و  پرورش داریم که سالهای معطل مانده و باید به بهره برداری برسد و یکی از راههای تامین مالی آن به کار گرفتن منابع حاصل از مولدسازی است.

دهقان ادامه داد: با مولدسازی شاهد افزایش مشارکت مردم در اقتصاد استان خواهیم بود و بستر فعالیت در اقتصاد فراهم خواهد شد و مردم می توانند از مزایای آن بهره مند شوند.

مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان گفت: دولت برای بهینه سازی دارایی های خود ابتدا باید کل دارایی های خود را شناسایی کند که ما این  کار را در استان انجام دادیم و الان وارد فرایند اجرایی آن که شناسایی املاک مازاد یا مستعد مولدسازی، ارزش گذاری و ارزش افزایی است شدیم و الان حدود ۵۳۷ ملک مستعد مولد سازی داریم که تمامی مراحل مولدسازی آن انجام شده و اماده مولدسازی است.

وی با بیان این که مولدسازی قبلا در شهرداری‌ها و بانک‌ها با مزایده  املاک و مستغلات به نوعی اجرا شده است، گفت: در بخش دولتی این کار عملا از سال ۱۳۹۸ کیلد خورد و طی این دو سال وارد فاز اجرایی شد و در حال حاضر ۱۷ دستگاه اجرایی استان متقاضی مولد سازی املاک مازاد خود هستند.  

دبیر ستاد استانی مولدسازی دارایی های استان افزود: این تصور که مولد سازی صرفا فروش املاک دولت است صحیح نیست؛ بلکه تبدیل به احسن کردن و بهینه کردن دارایی های دولت می باشد که می تواند در قالب های مشارکت، تهاتر، اجاره و غیره نیز عملیاتی شود.

دهقان منشادی یادآور شد: با اجرای مولدسازی پیش بینی می شود بیست هزار میلیارد تومان در افق میان مدت و  هزار میلیارد تومان در افق کوتاه مدت به طرح های نیمه تمام تزریق شود.

وی خاطر نشان کرد: در بحث مولدسازی وقفه ای در تامین مالی رخ نخواهد داد پس از فروش ملک منابع حاصل از آن در کمترین زمان ممکن به استان باز خواهد گشت و در قالب بسته رونق در برای تامین مالی پروژه های نیمه تمام همان بخش هزینه خواهد شد.

 به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی اقتصاد و دارایی یزد، این مسئول در پایان نیز اظهار کرد: برای تحقق اهداف مولدسازی مشوق هایی برای خریداران تدوین شد و می توانیم در قالب فروش اقساطی کوتاه مدت این املاک را به متقاضیان واگذار کنیم و در صورتیکه دستگاه اجرایی در دو مرحله نتواند املاک خود را به مولد تبدیل کند وارد مذاکره با متقاضی خواهیم شد.

انتهای پیام