به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیت الله علی عباسی امروز در دیدار با مسئولان گردشگری قم با اشاره به ارائه دویست رشته، گرایش و مقطع در سه حوزه علوم اسلامی، علوم انسانی و علوم زبان، ادبیات و فرهنگ شناسی توسط جامعه المصطفی، گفت: علاوه بر بخش حضوری بلندمدت، چندین هزار نفر نیز در دانشگاه مجازی المصطفی مشغول به تحصیل هستند و همچنین سالانه مؤسسه آموزشهای کوتاه مدت و فرصتهای مطالعاتی المصطفی میزبان هزاران نفر از مخاطبان علاقه مند از سراسر جهان است.
رئیس جامعه المصطفی فراگیری زبان فارسی را مقدمه تحصیل در این مرکز علمی برشمرد و افزود: المصطفی میزبان فراگیران از مذاهب مختلف اسلامی است که به صورت مقارن و تطبیقی، بر اساس اصول مذهبی خود به تحصیل علوم دینی میپردازند و این یکی از ویژگیهایی است که این مرکز را از سایر مراکز آموزش علوم دینی در جهان اسلام متمایز میسازد.
وی با اشاره به تأیید و تأکید آیات و روایات بر موضوع سفر و گردشگری، بیان کرد: گاهی برخی آسیبهای فرهنگی که موضوع گردشگری میتواند به همراه داشته باشد، زمینه بروز نگرانیهایی است و برنامه ریزان فرهنگی کشور در این عرصه حتماً باید به ابعاد مختلف فرهنگی توجه داشته باشند.
عضو مجلس خبرگان رهبری گردشگری علمی، مذهبی و سلامت را از پاکترین انواع گردشگری برشمرد و تأکید کرد: برخی کشورها که فاقد این جاذبهها هستند، مجبورند برای جبران آن از برخی جاذبههای مصنوعی استفاده کنند که آسیبهای فرهنگی متعددی را برای خود آنان و دیگران به دنبال دارد.
وی با تأکید بر ظرفیت غنی کشور و استان قم در حوزه گردشگری، اذعان کرد: از نظر مذهبی دومین حرم بزرگ ایران در قم وجود دارد و بسیاری از مراکز مذهبی علاوه بر حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها و مسجد مقدس جمکران در استان میتواند پذیرای زائران ایرانی و غیرایرانی باشد.
آیت الله عباسی با اشاره به ظرفیت گسترده بین المللی المصطفی در حوزه فرهنگ، یادآور شد: امروز در سراسر دنیا دانش آموختگان المصطفی با توانایی مکالمه به زبان فارسی و دارای پیوند عمیق فرهنگی با ایران اسلامی حضور داشته و بهترین سفیران و حلقه وصل فرهنگی کشور با دنیا به شمار می آیند.
وی قم را از لحاظ زیرساختها نیازمند تقویت و سرمایه گذاری دانست و گفت: فرصتهای بنیادی قم در حوزه گردشگری در سطح ویژه ای قرار دارد و المصطفی ظرفیت بسیار خوبی در این عرصه دارد که با امضای تفاهم نامه همکاری فعال میگردد.
رئیس جامعه المصطفی آموزش و مهارت آموزی فراگیران غیرایرانی در بحث گردشگری را یکی از زمینههای همکاری مشترک برشمرد و تصریح کرد: المصطفی مرکز آموزشهای مهارتی بیان را برای طلاب غیرایرانی تأسیس کرده است که آموزشهای کاربردی متعددی را به فراگیران و خانوادههای آنان ارائه مینماید.
انتهای پیام/
∎