محمدحسین رحیمیزاده بر ضرورت آموزش مهارتها کنترل خشم و تابآوری در جامعه تاکید و اظهار کرد: باید با بهره گیری از ظرفیت اساتید برتر دانشگاهی، مدیران دغدغهمند و برتر در حوزه آسیبهای اجتماعی و همچنین اخذ مشارکت دستگاههای ذیمدخل به شناسایی علل جرایم و آسیبهای اجتماعی به ویژه علل و عوامل افزایش خشونت در جامعه پرداخت و مهارت کنترل خشم و افزایش تابآوری را آموزش داد.
وی تصریح کرد: مداخلات سطح یک پیشگیرانه مدنظر و در اولویت قرار دارد که در قالب انجام مددکاری، برگزاری دورههای آموزشی، مهارتهای زندگی، کنترل خشم و افزایش تابآوری را در دستور کار قرار میدهد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد تاکید کرد: مهمترین عامل اختلافات خانوادگی ضعف در مهارتهای ارتباطی وعدم مسئولیتپذیری، بیاحترامی و بیتوجهی عنوان شده است که نهایتا منجر به خشونتهای رفتاری و کلامی میشود.
رحیمیزاده با اشاره به رها شدگی فضای مجازی وعدم نظارت و کنترل بر محتوای منتشر شده در این فضا، خاطرنشان کرد: نیاز به اتخاذ سیاستهای اصولی و کاربردی در این زمینه احساس میشود و باید متولیان امر در به صورت جدی به این حوزه مهم ورود داشته باشند.