شناسهٔ خبر: 70774309 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری | لینک خبر

برگزاری آیین تجلیل از برگزیدگان فناوری و نوآوری استان لرستان

آیین تجلیل از فناوران، کارآفرینان، تلاشگران و شرکت‌های خلاق برتر استان لرستان برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم به نقل از پارک علم و فناوری لرستان، این مراسم با حضور مدیرکل هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری لرستان، مدیران دستگاه‌های اجرایی و واحدهای فناور و دانش‌بنیان استان، آیین تجلیل از فناوران، کارآفرینان، تلاشگران و شرکت‌های خلاق برتر و همچنین دستگاه‌های برتر نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری لرستان برگزار شد.

دانش بزرگترین دارایی و ثروت هر کشور است

امین طاهری گراوند با برشمردن دانش به عنوان مهم ترین رکن توسعه، هم راستایی دو مفهوم دانش و ثروت را جهت تحقق اقتصاد دانش بنیان ضروری دانست.

رئیس پارک علم و فناوری لرستان با اشاره به مفاد برنامه هفتم توسعه  در توسعه دانش بنیان اقتصاد کشور،  نوآوری مستمر ایجاد شده در پارک های علم و فناوری در راستای کشف سریع نیازها و پاسخگویی به آنها را پیش نیاز تحقق اقتصاد دانش بنیان عنوان کرد.

اقدامات پارک علم و فناوری لرستان در راستای توسعه فناوری و نوآوری در استان

وی از اقدامات پارک علم و فناوری لرستان در راستای توسعه فناوری و نوآوری در استان به مواردی همچون فرهنگ سازی از طریق برگزاری رویدادهای فناوری، تورهای فناوری، حضور در نمایشگاه‌ها و رویداد تانا، توسعه‌ زیرساخت‌های لازم از جمله تکمیل ساختمان فناوری و راه‌اندازی کارخانه نوآوری، تامین مالی پروژه‌های عمرانی، افزایش سرمایه صندوق پژوهش و فناوری استان، پیگیری جهت تأمین بودجه برج فناوری و آماده‌سازی اراضی پارک جهت واگذاری به واحد‌های فناور و دانش بنیان استان، اشاره کرد.

مشارکت مالیات دهندگان در توسعه فناوری در استان

رئیس پارک علم و فناوری لرستان ظرفیت فراهم شده در بند "ت" ماده ۱۱ قانون جهش تولید دانش بنیان را فرصتی برای واحد‌های صنعتی استان برشمرد که با تعیین محل مصرف مالیات خود در توسعه زیرساخت‌های پارک علم و فناوری، علاوه بر مشارکت در توسعه فناوری در استان امکان استفاده از این زیرساخت‌ها را داشته باشند.

فناوران استان به نظام مسائل کشور توجه و در راستای حل این مسائل اقدام کنند

محمد حسین جناب مدیرکل هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری لرستان نیز در این مراسم از امکان تأمین مالی مورد نیاز واحد‌های فناور استان از محل منابع جزو ۴ بند ب تبصره ۲ قانون بودجه سال ۱۴۰۳ و تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ جمعاً به مبلغ ۸۳٫۵ میلیارد تومان خبر داد و بر توجه فناوران استان در کمک به راه‌اندازی واحد‌های تحقیق و توسعه صنایع استان و همچنین توجه این واحد‌ها به نظام مسائل کشور از جمله مشکلات تأمین آب و انرژی و اهتمام بر حل این مسائل تاکید کرد.

اراضی پارک علم و فناوری لرستان مکانی مناسب برای راه‌اندازی دیتاسنتر استان

سمانه حسن پور در این مراسم ضمن اشاره به بسترهای قانونی برنامه هفتم توسعه در حمایت از توسعه فناوری، از تلاش فناوران و نوآوران استان در راه‌اندازی کسب و کارهای مبتنی بر دانش و اشتغالزایی در لرستان، تقدیر کرد و در خصوص حمایت از پارک علم و فناوری و واحد‌های فناور قول مساعد داد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان با اشاره به اینکه پارک علم و فناوری متولی اصلی توسعه اکوسیستم فناوری و نوآوری استان است، بر اهمیت توسعه زیرساخت‌های های پارک در ایفای این نقش تاکید کرد.

حسن پور با اشاره به اینکه توپوگرافی اراضی پارک علم و فناوری لرستان برای راه‌اندازی دیتاسنتر استان مناسب است، گفت: بودجه مورد نیاز برای راه‌اندازی برج فناوری از محل منابع استان در نظر گرفته شده و با هدف توسعه اقتصاد دیجیتال و اقتصاد دانش بنیان، دو طبقه از این برج جهت ایجاد دیتا سنتر در استان مدنظر قرار گرفته است.

اسامی برترین‌های فناوری و نوآوری استان اعلام شد

در این مراسم از کمیته امداد امام خمینی (ره) استان با کسب عنوان دستگاه اجرایی برتر استان، مرکز تحقیقات کشاورزی استان لرستان به عنوان غرفه برتر و از دانشگاه علمی و کاربردی استان لرستان به عنوان دانشگاه برتر استان در نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری لرستان تجلیل شد.

حسن پور رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان و رسول کرمی مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری لرستان نیز به عنوان حامیان اکوسیستم نوآوری و فناوری در استان مورد تقدیر قرار گرفتند.

همچنین از فناوران، کارآفرینان، تلاشگران و شرکت‌های خلاق برتر استان قدردانی شد.

گفتنی است اسامی برگزیدگان در آدرس https://lstp.ir قابل مشاهده است.