به گزارش وبدا، بشیر حاجی بیگی گفت: بیشترین رشد شاخص اهدای خون طی مدت یاد شده در استان کهگیلویه و بویراحمد بیش از ۲۵ درصد به ثبت رسیده است. همچنین سیستان و بلوچستان بیشتر از ۱۵ درصد و استان البرز بیش از ۹ درصد رشد در این شاخص را نشان میدهد.
سخنگوی سازمان انتقال خون با اشاره شاخص اهدای مستمر خون گفت: این شاخص نیز هم اکنون در کشور بیش از ۵۶درصد است. طی این بازه زمانی اهدای مستمر در استان سمنان با شاخص نزدیک به ۶۹ درصد و استان یزد نزدیک به ۶۸ درصد و گلستان نزدیک به ۶۶ درصد به ثبت رسیده و این استانها به ترتیب بالاترین شاخص اهدا را به خود اختصاص دادهاند.
بشیر حاجی بیگی با تاکید بر اهمیت افزایش مشارکت بانوان در امر حیاتی اهدای خون گفت: شاخص اهدای بانوان هم اکنون ۴.۵ (چهارو نیم درصد) است.
وی اظهار داشت: در استان خراسان شمالی و لرستان شاخص اهدای خون بانوان بیش از ۸ درصد و در سیستان و بلوچستان بیش از ۷ درصد است که میزان مشارکت بانوان در این استانها از سایر نقاط کشور بیشتر است.
انتهای پیام/
وی در بخش دیگری از این گزارش گفت: استان تهران بیش از ۱۶ درصد اهدای خون کشور را به خود اختصاص داده است.
حاجی بیگی افزود: آمار اهدای خون در نه ماه سال ۱۴۰۳ به عدد یک میلیون و ۷۹۳ هزار و ۱۲۶ واحد رسید که نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد نزدیک به ۲ درصدی را نشان میدهد.
سخنگوی سازمان انتقال خون با اشاره به برودت هوا و کاهش مراجعات اهداکنندگان و افزایش نزولات جوی و بیماریهای فصلی از مردم شریف کشورمان دعوت کرد تا این روزها دست به دست هم دهیم و از بیماران بستری در بیمارستانها حمایت کنیم.