سید محمدهاشم داخته روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، اظهار کرد: این پرنده از گونههای بسیار نادر است و ثبت رکورد آن برای چهارمین سال پیاپی در جنگلهای حرا از دیدگاه زیستشناسی و پرندهنگری بسیار ارزشمند است.
وی با اشاره به نام علمی این پرنده ادامه داد: کورکور حنایی با نام علمی Milvus milvus و نام انگلیسی Red Kite در جهان شناخته می شود.
مدیر محیط زیست سازمان منطقه آزاد قشم توضیح داد: این پرنده شکاری بسیار کمیاب با طولی در حدود ۶۱ سانتیمتر، دم زیبا و در انتها دو شاخه ای دارد که پر و بال قرمز بلوطی، لکههای سفید روتنه و دم و سر کرمی سفید از مشخصات ظاهری تشخیص این پرنده زیبا است.
داخته ضمن تقدیر از فعال محیط زیستی جوان جزیره ابراهیم خانگاه برای عکاسی و گزارش رویت این پرنده گفت: سنت میزبانی و احترام به پرندگان به ویژه پرندگان مهاجر در جزیره یکی از مهمترین نقاط قوت قشم در جذب پرندگان کمیاب است.
جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر از توابع هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.
شهرستان قشم شامل جزیره های قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آب های خلیج فارس گسترده شده است.