شناسهٔ خبر: 70769459 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: بسیج نیوز | لینک خبر

عالم برجسته اهل‌سنت کردستان عنوان کرد:

حق‌گویی مهم‌ترین ویژگی اخلاقی حضرت علی (ع)

عالم برجسته اهل‌سنت کردستان گفت: حق‌گویی و پایداری نسبت به اعتقادات از دیگر ویژگی‌های شخصیت امام علی (ع) است که در نهج‌البلاغه با سند‌های معتبر بیان شده است.

صاحب‌خبر -

ماموستا عبدالسلام محمدی در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری بسیج از کردستان، در خصوص نقش حضرت علی (ع) در وحدت جامعه اسلامی اظهار داشت: همچنان که در کتب سیری و روای بیان شده امام علی (ع) یکی از مهم‌ترین شخصیت‌های بودند که در ایجاد وحدت جامعه اسلامی و پایداری آن نقش مؤثری داشتند.

عالم برجسته اهل‌سنت کردستان افزود: امام علی (ع) بعد از وفات پیامبر اکرم (ص) در اختلافاتی که در جامعه وجود داشت به دنبال ایجاد وحدت بر اساس گفتمان و پایبندی به اسلام و حرکت در مسیر شریعت بودند.

وی با بیان اینکه امام علی (ع) موجب پایداری اسلام بودند؛ گفت: آن حضرت نسبت به خلفای راشدی و مشورت دادن به جنبه حکومت‌داری در کتب روای و سیره‌ای موجود است.

ماموستا محمدی ادامه داد: امام علی (ع) به‌عنوان یک شخصیت عالم و قاضی بزرگ در میان اصحاب و یاران پیامبر اکرم (ص) مطرح بودند و احادیثی هم در مورد فضیلت و حق‌گویی آن حضرت بیان شده است.

عالم برجسته اهل‌سنت با اشاره به حدیث اهل‌سنت در مورد فضلیت حضرت علی (ع) تصریح کرد: پیامبر اکرم (ص) در مورد امام علی (ع) هیچ‌کس تو را دوست نخواهد داشت مگر اهل ایمان باشد و هیچ‌کس با تو کینه و کدورت ندارد مگر منافق باشد.

وی تأکید کرد: اهل‌سنت و جماعت نسبت به امام علی (ع) یاران و اصحاب و اهل‌بیت آن امام محبت و ارادت دارند که مصداق آن در بسیاری از روایت‌ها و اشعار بزرگان اهل‌سنت بیان شده است.

ماموستا محمدی در قسمت دیگری از سخنان خود بیان داشت: حق‌گویی و پایداری نسبت به اعتقادات از دیگر ویژگی‌های شخصیت امام علی (ع) است که در نهج‌البلاغه با سند‌های معتبر بیان شده است.

عالم برجسته اهل‌سنت کردستان تصریح کرد: یکی دیگر از ویژگی‌های شخصیت حضرت علی (ع) حمایت از مستضعفان است که روایات بسیاری در مورد آن بیان شده است.

امام‌جمعه دهگلان گفت: امام علی (ع) به‌عنوان یک حکیمی که اهل حکمت و تعامل در جامعه بوده است شخصیتی قابل بزرگوار و قابل‌احترام هست که باید در تمامی ابعاد موردتوجه قرار بگیرد.

وی اضافه کرد: یکی دیگر از جنبه‌های تربیتی امام علی (ع) تربیت فرزندانی مانند حضرت امام حسن و امام حسین (ع) که سید جوانان اهل بهشت بودند که در حکمت و عدالت‌خواهی به‌عنوان منادی جهاد و تقابل با ظالم و ستیز سرآمد هستند.

ماموستا محمدی عنوان کرد: امام حسین (ع) به‌عنوان منادی جهاد و شهادت و اسوه تقابل با ظالم و ستم بودند و قیام عاشورای وی موجب الهام‌گرفتن سایر امت‌ها از خیزش شده برگرفته از مکتب حضرت علی (ع) است.

عالم برجسته اهل‌سنت کردستان خاطرنشان کرد: امام علی (ع) می‌فرماید فرزندان شما کسانی هستند که از نسل شما از نظر زمانی دورتر هستند که باید شیوه صحبت و مدیریت فرزندان به‌گونه‌ای انجام شود که بتوانید آنها را قانع کنید و این نشان از توجه آن امام به اختلاف نسل‌های است.

وی تأکید کرد: شیوه تربیتی حضرت علی (ع) بهترین روش برای تربیت نسل جامعه امروزی است.

انتهای خبر/