شناسهٔ خبر: 70767879 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

گفت‌وگو|

ناطق‌نوری: رئیس انجمن موج‌سواری با تصمیمِ من برکنار شد/ موجِ تغییرات در انجمن‌ها ادامه خواهد داشت

رئیس فدراسیون انجمن‌های ورزشی گفت: به ۲ انجمن هشدار داده‌ایم که روال کاریشان باید عوض شود و به آن‌ها فرصت داده‌ایم و با آن‌ها همکاری داریم، اما اگر تغییر نکند، قطعاً موج تغییرات در انجمن‌ها شکل خواهد گرفت.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

عباس ناطق‌نوری در گفت‌وگو با میزان، ضمن بیان اینکه برکناری «علیرضا رستمی عزت» از ریاست انجمن موج سواری حاصل تصمیم و بررسی شخص رئیس فدراسیون بود، اظهار داشت: حکم محرومیت تعلیقی کمیته انضباطی برای رستمی، رئیس پیشین انجمن موج‌سواری، به دلیل سفر دانمارک بود و حکم صادره از سوی این کمیته که متشکل از افراد حقوقی است هیچ ارتباط مستقیمی با دستور برکناری این فرد نداشت و موضوعی جداگانه ولی مرتبط بود؛ برکناری رستمی عزت به دلیل عملکرد او در انجمن و اعزام‌های مختلفی بود که در این انجمن شکل داده بود که قابل قبول نبود و باعث بسیاری از اعتراضات و انتقادات علیه این انجمن شده بود.

وی در ادامه افزود: چون به تازگی به این فدراسیون آمده‌ام، از شرایط خیلی از انجمن‌ها مطلع نبودم و با بررسی صورت گرفته در جریان سوءمدیریت‌هایی که از سمت رستمی عزت شده بود، قرار گرفتم و به عنوان مسئول فدراسیون دستور برکناری این شخص را دادم زیرا مخالفین زیادی هم در جامعه این رشته ورزشی داشت و لازم بود این رشته را احیا کنیم و حواشی از آن دور شود.

هیچ فشاری برای برکناری رئیس انجمن موج‌سواری روی فدراسیون نبود

ناطق‌نوری تصریح کرد: همانطور که در مصاحبه قبلی خودم و صحبت‌هایم در دیگر فضاها گفته بودم، عملکرد تمام انجمن‌ها را تحت رصد و بررسی قرار خواهیم داد. در چند ماه گذشته و از زمان ورودم به فدراسیون به صورت دقیق، تک تک این انجمن‌ها را بررسی کرده‌ایم و تغییراتی در این زمینه صورت داده‌ایم که به هر حال موج سواری به خاطر حواشی‌اش بیشتر مطرح شد. دیگر مشکل انجمن موج سواری این بود که با استان‌ها آن‌طور که باید همکاری و مساعدت مناسبی نداشت.

رئیس فدراسیون انجمن‌های ورزشی مطرح کرد: هیچ‌گونه فشاری از جایی روی فدراسیون نبوده و تصمیم برکناری این شخص از انجمن، تصمیم من به عنوان رئیس فدراسیون بوده و به خاطر مشکلات و انتقاداتی که به این انجمن شده بود، رئیس آن را برکنار کردیم. قبل از انجمن موج سواری در دیگر انجمن‌ها نیز جابه‌جایی داشتیم. نیاز دیدیم در انجمن‌هایی مانند داژبال، پارکور و سپک‌تاکرا تغییرات داشته باشیم و دیگر تغییرات نیز به زودی اطلاع‌رسانی خواهد شد. به ۲ انجمن هشدار داده‌ایم که روال کاری‌شان باید عوض شود و به آن‌ها فرصت داده‌ایم و با آن‌ها همکاری داریم، اما اگر روند کاری‌شان تغییر نکند، قطعاً تغییرات جدیدی خواهیم داشت و موج تغییرات در انجمن‌ها ادامه خواهد داشت.

هر زمان درباره انجمنی به اطمینان برسیم دخالت می‌کنیم

ناطق‌نوری در واکنش به این پرسش که انجمن فلوربال با حواشی مختلفی مدیریت می‌شود و گفته می‌شود اعزام‌های عجیب و غریب و انتصابات فامیلی و سکونت فرزند رئیس انجمن در کشور فنلاند و برخی مسائل قابل تأمل همانند انحصاری شدن این رشته در این انجمن در حال شکل‌گیری است و برخی مبالغ برای اعزام نیز از ملی‌پوشان این رشته دریافت می‌شود، گفت: حجم کاری فدراسیون انجمن‌های ورزشی بسیار بالاست و انجمن‌های زیادی زیرمجموعه خودمان داریم و کارهای تقویمی آن‌ها را پیگیری کرده‌ایم. انتظار داریم اعزام‌های اصولی در انجمن‌های این چنینی شکل بگیرد و برای فدراسیون بازخورد داشته باشد. ملاکمان تعداد اعزام و حضور فک و فامیل نیست! در حال بررسی این انجمن و سایر ۳۰ انجمن دیگر هستیم و هر زمان که به اطمینان برسیم دخالت می‌کنیم و همانند روال اخیر برکنار خواهیم کرد. مطمئناً عملکرد تمامی روسای انجمن‌ها با وجود حجم کاری بالای فدراسیون، تحت نظر و رصد ما قرار دارد.

انتهای پیام/