شناسهٔ خبر: 70767260 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسکانیوز | لینک خبر

آموزش آشپزی / طرز تهیه اناربیج غذای مشهور شمالی

اناربیج نوعی خورش خوشمزه و مشهور شمالی است که از ترکیب کوفته قلقلی با سسی از آب انار و سبزیجات طبخ می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ غذاهای سنتی نشان دهنده فرهنگ و آداب و رسوم خاص هر منطقه‌ای هستند. خطه شمال ایران با نعمت‌های فراوان دارای متنوع‌ترین و بیش‌ترین نوع غذاست که بسیار خوشمزه، پر طرفدار و مقوی هستند. در این میان غذاهای گیلانی گل سرسبد غذاهای شمالی است و دارای تنوع بسیار در طعم، مزه و رنگ و لعاب است. همین چند سال پیش بود که نام شهر رشت با عنوان شهر خلاق غذا ثبت جهانی شد.

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی / طرز تهیه پلو قشقایی غذای خوشمزه عشایری

گیلانی‌ها خورشت‌های بسیار متنوعی دارند که معمولا با گردو، رب انار، بادمجان و سبزی‌های معطر و جذاب شمالی تهیه می‌شوند. اناربیج نوعی غذای محلی شمالی خوشمزه و مشهور است که از ترکیب کوفته قلقلی با سسی از انار و گردو و سبزیجات معطر تهیه می‌شود و طعم شگفت‌انگیزی دارد. اگر به دنبال درست کردن غذاهای محلی و خوشمزه برای اعضای خانواده هستید، در ادامه این مطلب با آموزش اناربیج خوشمزه همراه ما باشید.

مواد لازم
گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
گردوی خرد شده: ۲۰۰ گرم
ترکیب سبزیجات معطر شامل تره، جعفری و نعناع: ۳۰۰ گرم
آب انار ترش: ۱ لیوان
رب انار: ۲ قاشق غذاخوری
پیاز متوسط: ۲ عدد
نمک و فلفل و گلپر: به میزان لازم

آموزش آشپزی / طرز تهیه اناربیج غذای مشهور شمالی

طرز تهیه اناربیج

برای درست کردن این غذای خوشمزه ابتدا سبزی‌ها را خرد کنید. ۲ عدد پیاز را رنده و همراه با نیمی از سبزی‌های خرد شده به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و روی گوشت کمی نمک، فلفل و به دلخواه کمی گلپر بریزید. گوشت و پیاز را حسابی ورز بدهید، سپس کوفته‌های درشت به اندازه گردو درست کنید و کنار بگذارید. کمی روغن داخل یک ماهی تابه بریزید و کوفته‌ها را داخل روغن داغ سرخ کنید و بعد کوفته‌های سرخ شده را از ماهی تابه خارج کنید. حالا بقیه سبزی را داخل همان ماهی تابه و روغن گوشت بریزید و ۵ دقیقه سبزی را تفت بدهید، سپس پودر گردو را اضافه کنید و چند دقیقه با سبزی تفت بدهید. رب انار را هم به این ترکیب اضافه کنید و کمی نمک و فلفل بریزید و در آخر آب انار را اضافه کنید. درب ماهی تابه را ببندید و حرارت اجاق گاز را کم کنید تا مواد کم کم بجوشد و غلیظ شود. وقتی مواد به غلظت رسید و به روغن افتاد، کوفته‌های سرخ شده را داخل مواد بچینید و دوباره درب ماهی تابه را ببندید. ۲۰ دقیقه بعد اناربیج خوشمزه ما آماده سرو است که می‌توانید آن را همراه با کته خوشمزه سرو کنید، نوش جان.
منبع: فرارو

انتهای پیام/

برچسب‌ها: