شناسهٔ خبر: 70760134 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

خشونت ساختاری پلیس آلمان در قبال معترضان به رژیم صهیونیستی

پلیس آلمان از زمان آغاز جنگ غزه همواره اعتراض‌های ضدصهیونیستی را سرکوب کرده و با معترضان با خشونت برخورد کرده است.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

مردم آلمان در محکومیت ادامه نسل‌کشی در غزه ازسوی رژیم صهیونیستی، در برلین دست به تظاهرات زده و خواستار توقف جنگ شدند.

<div id="video-display-embed-code_610266" ><script type="text/JavaScript" src="https://www.mizanonline.ir/fa/news/play/embed/4814363/610266?width=400&height=300"></script></div>

دولت و پلیس آلمان که سابقه طولانی در حمایت از ماشین کشتار رژیم صهیونیستی دارند، اقدام به سرکوب معترضان کرده و با آنها درگیر شدند. 

رسانه‌ها تصاویری از درگیری پلیس با معترضان حامی فلسطین منتشر کرده‌اند.

<div id="video-display-embed-code_610270" ><script type="text/JavaScript" src="https://www.mizanonline.ir/fa/news/play/embed/4814363/610270?width=400&height=300"></script></div>

دولت‌های غربی که عمدتا از رژیم صهیونیستی حمایت می‌کنند، باوجود ادعا‌ها و شعار‌ها درمورد آزادی بیان و حقوق بشر، اما در واقعیت شعار‌های دروغین خود را زیر پا می‌گذارند. 

این موضوع را می‌توان در سرکوب معترضان به جنگ غزه و جنایت‌های رژیم صهیونیستی از سوی دولت‌های مدعی آزادی بیان شاهد بود. 

پلیس آلمان از زمان آغاز جنگ غزه در اکتبر ۲۰۲۳ (مهر ۱۴۰۲) به دلیل برخورد خشونت‌آمیز با معترضان به جنگ رژیم صهیونیستی همواره مورد انتقاد قرار گرفته است. 

هدف قرار دادن حامیان فلسطین

دولت آلمان حتی شعار‌هایی مانند «از رود تا دریا» را هدف قرار داده و کسانی را که از این شعار استفاده می‌کنند به یهودی‌ستیزی متهم کرده است.

بسیاری از منتقدان این اقدام را تلاشی آشکار برای آمیختن ۲ مفهوم ضدصهیونیسم با یهودی‌ستیزی و در نتیجه سرکوب اعتراض‌های حمایت از فلسطین به‌عنوان اعتراض‌های یهودی‌ستیزانه می‌دانند.

دادگاه برلین در ماه آگوست (مرداد/شهریور) یک فعال ۲۲ ساله حامی فلسطین را به جرم سردادن شعار «از رود تا دریا، فلسطین آزاد خواهد شد» محکوم کرده بود.

بیرجیت بالزر، رئیس دادگاه، این فعال را به پرداخت ۶۰۰ یورو جریمه محکوم کرد. درحالی که وکیل‌های این جوان ۲۲ ساله استدلال می‌کردند که این محکومیت نقض آزادی بیان است، اما قاضی استدلال حامیان فلسطین را که با شعار‌هایی علیه بی‌عدالتی در غزه و برای صلح در خاورمیانه به نمایش گذاشته شده بود، رد کرد.

با این حال، حوادث قبلی نشان می‌دهد که دولت آلمان اقدام‌های افراطی را برای سرکوب حامیان فلسطین، ازجمله بازداشت فعالان در خانه‌هایشان در نیمه‌شب، انجام داده است. 

براساس گزارش‌های پیشین، ۲ فعال حامی فلسطین در ماه آوریل (فروردین/اردیبهشت) نیز هدف یورش پلیس آلمان در نیمه‌شب قرار گرفتند؛ افسران پلیس وسایل این افراد را بازرسی و وسایل الکترونیکی آن‌ها را ضبط کردند.

پلیس آلمان همچنین در اوایل ماه آگوست (مرداد) یک زن میانسال را به دلیل انتشار پست «از رود تا دریا، فلسطین آزاد خواهد شد» در شبکه‌های اجتماعی، بازداشت کرد. 

کارشناسان معتقدند که آلمان در حال تبدیل شدن به حامی کامل اشغالگری رژیم صهیونیستی بوده و از روش‌های مشابه تبلیغاتی و جنگ روانی برای جلوگیری از همبستگی با فلسطینی‌ها استفاده می‌کند.

حمایت تمام‌عیار از نسل‌کشی رژیم صهیونیستی

آلمان از زمان آغاز نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در غزه، کمک مالی و حمایت‌های خود را به این رژیم روانه کرده است. 

این کشور تنها در سال ۲۰۲۳ میلادی، ۳۲۶.۵ میلیون یورو تجهیزات نظامی و تسلیحات جنگی به رژیم صهیونیستی ارائه کرد که ۱۰ برابر افزایش در مقایسه با سال قبل از آن بود. 

با این حال، آلمان از ژانویه تا ۲۱ آگوست ۲۰۲۴ (دی ۱۴۰۲ تا مرداد ۱۴۰۳) ۱۴.۵ میلیون یورو کمک برای رژیم اشغالگر را تایید کرد که تنها ۳۲ هزار یورو آن مربوط به رده تسلیحات جنگی بود. این کاهش ظاهری به‌دلیل فشار گروه‌های حقوقی داخلی بود که استدلال می‌کردند صادرات تسلیحات آلمان به رژیم صهیونیستی قوانین بشردوستانه را نقض می‌کند.

انتهای پیام/