شناسهٔ خبر: 70757424 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

برای انجام جراحی زیبایی به تبلیغات فضای مجازی اعتماد نکنید

عضو انجمن متخصصان زنان ایران با هشدار جدی پیرامون دخالت در امور زیبایی زنان گفت: دخالت در امور زیبایی زنان توسط افراد غیرمتخصص و در مراکز غیرمجاز نیازمند رسیدگی نظارت دقیق و جدیت بیشتر است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی انجمن متخصصان زنان ایران، فرناز مشیری با بیان اینکه امروزه تبلیغات و اقدامات مداخله‌ای برای زیبایی زنان در نواحی مختلف بدن با گسترش فراوان در شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی روبه‌رو است، اظهار کرد: برخی مردم فضای مجازی به خصوص اینستاگرام، تلگرام و برخی سایت‌ها را به عنوان یک مرجع قابل اعتماد و استناد در امور زیبایی خود انتخاب می‌کنند که این موضوع خطرناک خواهد بود.

وی افزود: اگر چه به اعتقاد من انجام کارهای زیبایی در برخی افراد لازم و ضروری است، اما این کار نباید به هر قیمتی صورت گیرد به خصوص که نظارت دقیق و مناسبی بر روند تبلیغات در شبکه‌های اجتماعی وجود ندارد.

عضو انجمن متخصصان زنان ایران گفت: امروزه شاهد تبلیغات وسیع و هدفمند برای انجام تزریقات چربی، ژل، بوتاکس، لیفت با نخ و لیفت با انواع دستگاه‌های اختصاصی پوست در نواحی مختلف بدن به منظور جوان‌سازی هستیم که در مکان‌هایی غیر از مراکز درمانی و مراکز غیر مجاز همچون آرایشگاه‌ها ارائه می‌شود و اعتماد به آن می‌تواند با پیامدهای غیرقابل جبرانی همراه باشد.

دانش آموخته دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، گفت: شاید این مسئله بتواند به عنوان یکی از راهکارهای تحکیم خانواده و تعلق خاطر بیشتر زوجین به یکدیگر باشد، زیرا هر چه احساس روحی افراد به واسطه رسیدگی به مسائل ظاهری و زیبایی بهتر باشد، نتایج خوب و اثربخشی به همراه خواهد داشت، اما نه به هر قیمتی.

مشیری ضمن تاکید بر سخنان مقام معظم رهبری، ادامه داد: باید نسبت به هر اقدامی که از سست شدن بنیاد خانواده جلوگیری می‌کند توجه داشت، یکی از ابزارهای تحکیم بنیان خانواده همین اقدامات است، اما به شرطی که منبع ارائه‌دهنده این خدمت فرد قابل اعتماد و دارای تجربه و دانش کافی باشد.

این جراح زنان با بیان اینکه مردم نباید در شبکه‌های اجتماعی، فضای مجازی، آرایشگاه‌ها و مکان‌هایی که فاقد هرگونه مجوز ارائه خدمات درمانی است به دنبال درمانگر خود باشند، عنوان کرد: اعتماد کردن به بلاگرها با تبلیغات اینستاگرامی که هیچ اعتمادی به اصالت و صحت آن نداریم، اشتباه بزرگ و تهدید سلامت و زیبایی خواهد بود.

مشیری گفت: شاهد تبلیغات وسیعی در مورد زیباسازی نواحی مختلف بدن بانوان و یا اقداماتی همچون سفیدسازی پوست نواحی مختلف، تزریق ژل و چربی، کشیدن نخ و جوان‌سازی در فضای مجازی هستیم که عواقب و پیامدهای جبران‌ناپذیری به همراه دارد، گاهی عواقب بد عمل کردن آن قدر شدید و وسیع است که شاید با هیچ راهکاری قابل رفع نباشد، بنابراین افراد باید بیشتر هوشیار باشند.

وی افزود: آسیب به نقاط حساس، آسیب به غدد لنفاوی و تخریب بافت و اختلال در خون‌رسانی و سیاه شدن بافت مورد نظر، خونریزی‌های وسیع در این نواحی، بخشی از عوارض مداخلات افراد فاقد صلاحیت در مکان‌های غیرمجاز است.

مشیری گفت: گاهی مواردی رخ می‌دهد که مجبوریم بخشی از اندام یک زن را بخاطر آسیب وسیع در اثر مداخله برای اقدامات زیبایی، جراحی و حذف کنیم، بنابراین به بانوانی که با بهانه ارزان بودن به مراکز فاقد پزشک و بدون مجوز درمانی می‌روند، هشدار جدی می‌دهیم.