به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، ماموستا ایوب احمدپور امروز _شنبه بیستدوم دی_ در نشست مسئولان مراکز بزرگ اسلامی استان کردستان، اظهار کرد: انقلاب اسلامی نهضتی مردمی است که به همه ادیان، فرهنگها و قومیتهای ایران اسلامی تعلق دارد.
وی با بیان اینکه برگزاری هرچه باشکوه ویژه برنامههای ایام دهه فجر و سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در شرایط کنونی منطقه امری ضروری است، افزود: گرامیداشت ایاماللههایی مانند دهه فجر نقش مهم و پررنگی در تبیین مبانی و اصول انقلاب اسلامی و مبارزات این ملت در مسیر پیروزی حق بر باطل و آزادیخواهی دارد.
مدیر مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور خاطرنشان کرد: تا سالگرد پیروزی انقلاب و ایام مبارکه دهه فجر کمتر از یک ماه فرصت داریم از این فرصت باقیمانده باید برای تدوین هرچه بهتر برنامههای متنوع و تأثیرگذار با محوریت ماموستاها در مراکز بزرگ اسلامی سطح استان بهره بگیریم.
ماموستا احمدپور اضافه کرد: شورای فرهنگی ستاد دهه فجر در هر شهرستانی برنامههای مخصوص به خود را دارد که مراکز بزرگ اسلامی هم به عنوان یکی عضو این شورا انجام وظیفه خواهد کرد.
ماموستاها محور برگزاری ویژه برنامههای دهه فجر باشند
وی با بیان اینکه مراکز بزرگ اسلامی باید در کنار مشارکت در برنامههای شورای فرهنگی ستاد دهه فجر برنامههای اختصاصی برای جامعه هدف خود را تعریف و اجرا کنند، اضافه کرد: در این راستا از مسئولان مراکز بزرگ اسلامی در شهرستانها انتظار داریم با مشورت لازم با صاحب نظران و متخصصان اصل مهم نوآوری را در تدوین و اجرای برنامهها مد نظر قرار دهند.
مدیر مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور تصریح کرد: مسئولان مراکز بزرگ در شهرستانها تدابیر لازم را برای حضور و مشارکت حداکثری ماموستاها و طلاب در راهپیمایی یومالله ۲۲ بهمن داشته باشند.
ماموستا احمدپور اضافه کرد: با توجه به شرایط سیاسی منطقه حضور حداکثری ماموستاها در برنامههای دهه فجر حائز اهمیت است و این حضور به لحاظ سیاسی، مذهبی و امنیتی پیام دارد.
وی افزود: برنامههای اختصاصی مرکز بزرگ اسلامی با هماهنگی اصولی و اساسی با روح مذهبی و مشارکت ماموستاها باید برگزار شود.
مدیر مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور همچنین خواستار ارائه نظرات و پیشنهاد کاربردی و عملکردی در این حوزه از سوی مسئولان مراکز بزرگ و دیگر علما و ماموستاها شد.
ماموستا احمدپور در ادامه ارائه گزارش کامل از اقدامات و برنامههای انجام شده را از دیگر ضرورتها دانست و گفت: گزارشهای ارائه شده از سوی مراکز بزرگ اسلامی شهرستانها بیشتر کلیشهای بود و چندان قابل استفاده نیست و به نوعی رفع تکلیف است.
وی با بیان اینکه گزارشات عملکردی که از سوی دفاتر مرکز بزرگ شهرستانها به استان ارسال میشود باید از حالت کلیشهای و رفع تکلیفی صرف خارج شود، تاکید کرد: مسئولان مراکز اسلامی باید فعالیتهایی که انجام میشود را با نگاه کارشناسانه تحلیل کنند و آسیبشناسیهای لازم را در این راستا انجام دهند.