سید همایون آقامیری روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: هزینه بیمارستان نبوی به عنوان یک بیمارستان خیریه از طریق پرداختی بیمهها تامین میشود که در حال حاضر مطالبات این بیمارستان از بیمهها بیش از ۱۵۰ میلیارد ریال بوده که بیشتر آن مربوط به بیمه تامین اجتماعی است.
وی ادامه داد: اسفندماه بخشی از مطالبات بیمارستان نبوی دزفول از بیمه پرداخت شد که با این پرداختیها بخشی از حقوق کارکنان واریز شد.
مدیر بیمارستان آیت الله نبوی دزفول گفت: کارکنان این بیمارستان در گذشته حدود هفت ماه حقوق عقب افتاده داشتند که با پیگیری، عقب افتادگی حقوق آنها به سه ماه رسید.
وی با بیان اینکه مطالبات این بیمارستان از بیمه تامین اجتماعی تا اسفند سال گذشته تسویه شده است، افزود: نبود نقدینگی موجب شده نتوانیم حقوق کارکنان را به موقع پرداخت کنیم.
خیابان عبوری از وسط بیمارستان نبوی ملک بیمارستان بوده و باید برای ارائه بهتر خدمات درمانی مسدود شود
مدیر بیمارستان آیت الله نبوی دزفول گفت: بیمارستان نبوی سال ۱۳۷۰ برای ساخت جاده ساحلی عقب نشینی داشت که پس از آن کمیسیون ماده ۱۰۰ در استان تشکیل و قرار شد خیابان بین ۲ قسمت بیمارستان در ازای عقب نشینی انجام شده به بیمارستان واگذار شد.
آقامیری افزود: طی مکاتباتی که با شهرداری و شورای شهر انجام شده، این موضوع مورد تایید بوده و مصوبه این نشست استانی نیز موجود است ولی شهرداری اعلام کرده توانایی اجرای این مصوبه را ندارد.
وی خاطرنشان کرد: وزارت بهداشت نیز اعلام کرده انتقال بیمار از یک قسمت بیمارستان به بخش دیگر با توجه به مسدود نبودن خیابان وسط بیمارستان و تردد خودرو ممکن است موجب به خطر افتادن جان بیماران شود.
مدیر بیمارستان آیت الله نبوی دزفول با اشاره به تاکید وزارت بهداشت بر لزوم رسیدگی به این موضوع خواستار همکاری شهرداری دزفول برای حل این مشکل شد و بیان کرد: طبق مصوبه قانونی، خیابان ملک بیمارستان بوده و بهترین راهکار بستن این خیابان است تا جان بیماران هنگام انتقال به خطر نیفتد.
وی افزود: سال ۱۳۷۰ مسیر این خیابان بسته شد ولی مردم مخالفت کردند که با نظر آیت الله نبوی دوباره مسیر باز شد.
به گزارش ایرنا ساخت بیمارستان نبوی در سال ۱۳۵۴ توسط مرحوم آیت اله نبوی با هدف خدمت رسانی به بیماران نیازمند آغاز شد و با همکاری خیرین در سال ۱۳۷۰ به طور رسمی افتتاح شد و تاکنون براساس درآمدهای خود سرپا است.
این بیمارستان از زمان تاسیس تاکنون طی ارزیابی وزارت بهداشت از درجه ارزشیابی یک برخوردار بوده و دارای بخشهای جراحی، داخلی، اطفال، زایشگاه، سی سی یو، آی سی یو، رادیولوژی، سی تی اسکن و آزمایشگاه است که چندی پیش بخش آنژیوگرافی آن نیز به بهره برداری رسید.