شناسهٔ خبر: 70749800 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: الف | لینک خبر

۱۰ عادت که دوستی‌ها را خراب می‌کند!

دوستی‌ها بسیار ارزشمند هستند و دانستن اینکه چه کارهایی می‌تواند آزاردهنده باشد، به استحکام روابط شما کمک می‌کند.

صاحب‌خبر -

در این مطلب از الف در مورد ۱۰ عادت و رفتار صحبت می‌کنیم که به روابط و دوستی‌های شما آسیب می‌زند.

 

۱.شما همیشه میخندید

مممکن است بگویید خندیدن که خوب است؛ چرا باید همیشه خندیدن من باعث خراب شدن دوستی‌هایم شوند؟

منظور از خندیدن، به همدیگر خندیدن است. خندیدن به دیگران بسیار می‌تواند برای آنها دردناک باشد.

همیشه باید مراقب باشید که از خطوط عبور نکنید. اظهارنظرهای طعنه‌آمیز یا شوخی‌ها می‌تواند به قیمت تمام شدن دوستی‌تان باشد.

 

۲. معاشرت‌های شما فقط شامل برنامه‌های هیجان‌انگیز است

منظور این نیست که هرگز با هم به شهربازی نروید، ولی بهتر است بدانید اگر می‌خواهید یک دوستی واقعی داشته باشید باید با دوست‌تان در موقعیت‌های روزمره نیز ارتباط داشته باشید. موقعیت‌هایی مثل خرید روزانه، ورزش کردن و پیاده روی.

اگر دوستی دارید که فقط او را در مهمانی می‌بینید نمی‌توانید او را کاملا بشناسید و یا او یک دوستی عمیق برقرار کنید.

 

۳. بیش‌ازحد به همسر یا نامزد خود اهمیت می‌دهید

حتما شنیده‌اید و کسانی را دیده‌اید که وقتی نامزد یا ازدواج می‌کنند، همسرشان همه زندگی آنها می‌شود.

تمرکز بیش از حد بر روی روابط عاشقانه می‌تواند نشانه وابستگی بیش از حد باشد.

مهم‌ترین چیز برقراری تعادل است. هم دوستان شما و البته همسر شما به احترام، تعهد و عشق نیاز دارند. باید زمان خاصی را به هر کدام از آنها اختصاص دهید و در زندگی آنها کاملاً حضور داشته باشید.

 

۴. شما می‌خواهید دوست‌تان را نجات دهید

مشاوره دادن یا تلاش برای نجات دوستانتان از مشکلاتشان، می‌تواند برای هر دوی شما بی‌نتیجه و حتی بدترکننده شرایط باشد. دوست شما ممکن است مایل به پذیرش کمک نباشد و اگر او را نصیحت کنید ممکن است احساس کند مورد قضاوت و فشار قرار می‌گیرد، که منجر به رنجش یا بی‌اعتمادی می‌شود.

از سوی دیگر، کسانی که سعی در کمک دارند اگر تلاش‌هایشان برای نجات دوستشان ناموفق باشد، ممکن است دچار احساس ناامیدی یا ناتوانی شوند.

مهم‌ترین اصل تمرین برای گوش‌دادن واقعی دوستانمان و و ارائه حمایت بی قید و شرط است.

 

۵. زیاد بله می‌گویید

بله گفتن به پیشنهادات و خواسته‌های دیگران باید ناشی از اشتیاق واقعی باشد تا ترس از اینکه برچسب دوست بد بودن بخورید. بعضی از مردم به طور طبیعی بسیار بخشنده هستند و به دنبال فرصت‌هایی برای کمک و حمایت خواهند بود. با این حال، فقط به این دلیل که کسی چیزی را درخواست می‌کند به این معنی نیست که شما باید بله بگویید. اگر زیاد به دیگران بله می‌گویید احتمالا فکر می‌کنید که شما فقط در صورتی شایسته عشق هستید که فوق‌العاده خوب و سازگار باشید.

 

۶. شما کارهای خاصی دارید که فقط با هم انجام می‌دهید

ممکن است بگویید در موارد بالا اشاره شد که کارهای متنوعی را با دوستانمان انجام دهیم. منظور از این مورد را بهتر بازگو می‌کنیم. تصور کنید یک دوست دارید که فقط با او به باشگاه می‌روید؛ طوری که با هیچ دوست دیگری نمی توانید ورزش کنید یا در خود باشگاه با کسی معاشرت نمی کنید. اگر یک روز به هر دلیلی این دوست شما نباشد؛ ورزش کردن تنها و با یک دوست دیگر می‌تواند برایتان در ابتدا سخت باشد.

اما مسئله مهم‌تر این است که اگر یک روز خواستید با یک دوست دیگر ورزش کنید، دوست اول احساس خیانت پیدا می کند. او تصور می‌کند که شما شخص دیگری را به او ترجیح داده‌اید.

برای جلوگیری از این مشکلات یک دوست خود را تبدیل به یک یار همیشگی در زمینه خاص نکنید. می‌توانید چندین دوست داشته باشید که شما را همراهی می‌کنند.

 

۷. شما عاشق شایعه پراکنی با هم هستید

وقتی با دوستانتان غیبت می‌کنید، ممکن است سرگرم کننده باشد، ممکن است به عنوان یک فرد قابل اعتماد غیرقابل اعتماد معرفی شوید. شایعات می‌تواند باعث تفرقه بین افراد، خصومت و تنش شود. توجه داشته باشید که پس از به اشتراک گذاشتن جزئیات بیش از حد، امکان عقب نشینی به حریم خصوصی غیرممکن است.

برای مثال همه ما در مورد روابط خود با یکدیگر صحبت می‌کنیم. وقتی از مرز بین آنچه که در میان دو نفر در یک رابطه، خصوصی است و چیزهایی که برای به اشتراک گذاشتن خوب است عبور می‌کنیم، به اشتراک گذاری بیش از حد تبدیل می‌شود.

 

۸. شما آنقدر همدیگر را می‌شناسید که احساس می‌کنید لازم نیست خودتان را توضیح دهید

مهم نیست چقدر به یکدیگر نزدیک هستید، در دام این فرض قرار نگیرید که یک دوست به طور خودکار احساس شما را بدون توضیح نیازها یا ترس‌های شما می‌داند.

اگر احساسی دارید و یا خواسته‌ای دارید آن را واضح بیان کنید. انتظار نداشته ابشید چون دوست‌تان را سالها می‌شناسید، او احساسات و نیاز و خواسته‌های شما را حدس بزند.

 

۹. دوستان شما همیشه در کنار شما هستند

داشتن یک دوست یا حتی گروهی از دوستان که همیشه در هنگام نیاز کنار شما هستند، یکی از موهبت‌های زندگی است، به خصوص زمانی که آشفته هستید.

اگر عادت کنید که دوستان‌تان همیشه کنار شما باشند مراقبت باشید تا آنها را نادیده نگیرید. مراقب دوستان‌تان باشید. فقط شما نیستید که مشکل دارید. او هم ممکن است مشکلاتی را تجربه کند. شما هم سعی کنید در حد توان‌تان در کنار او باشید.

 

۱۰. تلفن همراه

تلفن‌های همراه می‌توانند مانعی برای برقراری ارتباط واقعی با افراد اطراف شما باشند. اگر شخصی بیشتر غرق تلفن همراه خود می‌شود تا اینکه با شخصی که در مقابلش قرار دارد ارتباط برقرار کند؛ در روابط خود با مشکل مواجه می‌شود.

همچنین کسانی که در هر لحظه به جای تمرکز بر زمان حال، به فکر گرفتن عکس برای اینستاگرام خود هستند، نمی‌توانند روابط عمیق و درست و واقعی برقرار کنند.

به جای توجه به تلفن همراه، تمام حواس خود را در لحظه در اختیار دوست‌تان قرار دهید، سرتاپا گوش شوید تا او را بشنوید و بفهمید. ارتباط چشمی برقرار کنید.

 

برچسب‌ها: