به گزارش جمعه ایرنا با انتصاب خدیجه جشن پرور به عنوان سرپرست فرمانداری روانسر این نخستین بار در تاریخ استان کرمانشاه است که یک زن تصدی فرمانداری را بر عهده میگیرد.
در حکم منوچهر حبیبی استاندار کرمانشاه برای انتصاب خدیجه جشن پور از او خواسته شده است در راستای سیاست وفاق و راهبرد دولت چهارم برنامه های توسعه ای این شهرستان را دنبال کند.
خدیجه جشن پرور از بانوان بومی و اهل سنت روانسر است که تاکنون مسوولیت های مختلفی را در استانداری کرمانشاه و دیگر دستگاههای اجرایی استان بر عهده داشته است ضمن اینکه نخستین جابجایی فرمانداری های این خطه مرزی ایران در دولت چهاردهم محسوب می شود.
خدیجه جشن پرور دانشجوی توسعه اقتصادی دانشگاه رازی در مقطع دکترا است و علاوه بر مقالات علمی در حوزه اقتصادی و مدیریت شهری تاکنون مسوولیت های مختلفی از جمله معاونت فرمانداری کرمانشاه را تجربه کرده است.
پیش از این سعدی مصطفی زاده فرماندار روانسر بود.
روانسر با اکثریت قریب به اتفاق جمعیت کرد (کورد) اهل سنت سال ۸۳ روانسر به شهرستان ارتقاء پیدا کرد و جشن پرور پس از مصطفی زاده، سلطانمراد سلیمی، حسین خدرویسی، قدرت الله فعلی، جلال صفری و حسین ویسمرادی هفتمین فرماندار این شهرستان است.
انتصاب فرمانداران به پیشنهاد استاندار و حکم وزیر کشور صورت میگیرد.
دوره سرپرستی فرمانداران با حکم استاندار صورت میگیرد.
شهرستان روانسر با حدود ۴۷ هزار نفر جمعیت در ۶۰ کیلومتری شمال غربی کرمانشاه و دروازه اورامانات واقع شده است.
اورامانات به منطقهای در شمال غربی استان کرمانشاه با حدود ۳۰۰ هزار نفر جمعیت شامل شهرستانهای روانسر، جوانرود، ثلاث باباجانی و پاوه گفته میشود.
اورامانات با برخورداری از زیباترین مناظر طبیعی ایران و شهرها و روستاهای پلکانی بر روی کوه؛ چشم اندازهای زیبا و پرآب مقصد گردشگران و توریست های زیادی در تمام طول سال است.
اورامانات یا هورامان منطقه ای در استانهای کرمانشاه و کردستان با حدود ۴۰۹ هزار هکتار عرصه و حریم قرار دارد که ۱۰۶ هزار هکتار آن مربوط به عرصه و ۳۰۳ هزار هکتار نیز جزو حریم است.
هورامان یا اورامان نام منطقهای تاریخی با بافت پلکانی و آداب و رسوم بسیار خاص است که بخشهایی از شهرستانهای سروآباد، سنندج و کامیاران در استان کردستان و شهرستانهای روانسر، پاوه، جوانرود و ثلاث باباجانی در استان کرمانشاه را شامل میشود.
پیشینه سکونت در این منطقه به پیش از تاریخ بر میگردد که کشف قبالههای هورامان وجود حاکمیت آشوریان، مادها، هخامنشیان و یونانیان را تأیید کرده است.