شناسهٔ خبر: 70739559 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری خبرداد

رشد ۱۸ درصدی گردشگران داخلی در خواف

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خواف از رشد ۱۸ درصدی حضور گردشگران داخلی دراین  شهرستان خبر داد.

صاحب‌خبر -

محمود باعقیده در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: گرچه تعداد حضور گردشگران در شهرستان هنوز به قبل از شیوع ویروس کرونا نرسیده است، اما به لحاظ حضور گردشگران رشد داخلی رشد قابل توجهی را شاهد هستیم.

وی با اشاره به اینکه بعد از شیوع ویروس کرونا حضور گردشگران داخلی رشد خوبی داشته‌ است، خاطرنشان کرد: با توجه به بهبود زیرساخت‌ها امسال به نسبت سال گذشته رشد ۱۸ درصدی حضور گردشگران را در شهرستان خواف داشته‌ایم.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان خواف بیان کرد: با توجه به اعتبارات خوبی که به میراث فرهنگی تخصیص یافت، علاوه بر بهبود زیرساخت‌ها، وضعیت مرمت بناهای تاریخی نیز سرعت گرفته و بهتر شده است. خوشبختانه در ۲ سال اخیر حضور گردشگران داخلی در شهرستان رشد خوبی داشته است.

وی با بیان اینکه طی ۲ سال اخیر بوم گردی‌هایی که از قبل فعالیت داشتند توسعه یافتند و همچنین چهار اقامتگاه دیگر نیز به تعداد بوم گردی‌ها اضافه شدند، گفت: اکنون ۱۳ اقامتگاه بوم گردی در شهرستان فعالیت دارند.

باعقیده همچنین کیفیت راه‌های مواصلاتی را در جذب گردشگر حائز اهمیت دانست و افزود: اکنون بخشی از جاده تربت‌حیدریه به خواف دوبانده شده و اقدامات خوبی در سایر محورها صورت گرفته است.

وی افزایش سرویس‌های بهداشتی، دو مجتمع خدماتی رفاهی با پیشرفت فیزیکی ۴۰ تا ۵۰ درصد، راه‌اندازی دو پایگاه جاده‌ای توسط هلال‌احمر و...را از جمله اقداماتی دانست که موجب بهبود خدمت‌رسانی به مسافران و گردشگران شده است.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان خواف با اشاره به اینکه درخواست تأسیس سه بوم گردی دیگر نیز در مرحله اخذ مجوز قرار دارد، بیان کرد: تلاش می‌شود که به زودی مجوز این تعداد اقامتگاه صادر شود تا بتوانند پذیرای گردشگران و مسافران باشند.

وی با بیان اینکه بیشتر گردشگران و مسافران از غیاثیه خرگرد و اسبادهای نشتیفان و همچنین کوشک و باغ سلامه یا کوشک سلامی مربوط به دوره سلجوقیان، مسجد ملک و مجموعه سنگان بازدید دارند، گفت: خوشبختانه در کنار بیشتر این بناها اقامتگاه بوم گردی را داریم و راه‌های مواصلاتی‌شان آسفالت است.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان خواف گفت: علاوه بر این پاسگاه انتظامی، هلال‌احمر، خانه بهداشت، آنتن دهی بسیار خوب در مسیرها و... به آثار شاخص نزدیک هستند و برای خدمات‌رسانی هیچ مشکلی نیست.

وی با اعلام اینکه ۶۰ تا ۷۰ درصد گردشگرانی که وارد شهرستان می‌شوند حداقل دو شب را اقامت دارند، تصریح کرد: بهبود زیرساخت‌ها موجب شد که ماندگاری گردشگران از یک شب به دو شب افزایش یابد. جاذبه‌های بسیار موجب شده که گردشگران تمایل به ماندن داشته باشند.

باعقیده در ادامه به وضعیت سرمایه‌گذاری در بخش گردشگری اشاره کرد و افزود: همه چیز در شهرستان خواف تحت الشعاع معدن قرار دارد، چون بیشتر افراد می‌خواهند بازگشت سرمایه‌شان زودتر انجام شود به همین دلیل بیشتر سرمایه‌گذاران به سمت معادن می‌روند.

وی گفت: چون به جز اقامتگاه‌های بوم گردی مرکز اقامتی دیگری را در شهرستان نداریم به همین دلیل بیشتر نیازمند سرمایه‌گذاری در مسافرخانه، هتل و فضاهای مدرن و خارج از بافت سنتی و همچنین سفره‌خانه سنتی هستیم.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان خواف با بیان اینکه از ابتدای امسال حدود ۱۴ هزار نفر گردشگر و مسافر در اقامتگاه‌های بوم گردی اسکان داشته‌اند، بیان کرد: خواف شهرستان منحصر به فردی در حوزه گردشگری خراسان رضوی است.

مرکز شهرستان ۱۶۰ هزار نفری خواف با ۱۲۳ کیلومتر مرز مشترک با کشور افغانستان در فاصله ۲۶۷ کیلومتری جنوب شرقی مشهد واقع است.

انتهای پیام