مریم آقآتابای روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با اجرا و توسعه این طرحها که هفت مورد آن احداثی و بیشتر شامل «مجتمعهای گردشگری عمومی، اقامتگاههای سنتی (بوم گردی) و مراکز تفریحی و سرگرمی» هستند برای ۱۵۶ نفر از افراد جویای کار فرصت شغلی ایجاد خواهد شد.
وی اضافه کرد: عرصه پیش بینی شده برای اجرا یا توسعه این تعداد طرح گردشگری در مجموع ۴۸ هزار و ۸۲۱ مترمربع و زیربنای پیش بینی شده هم ۱۰ هزار و ۴۲۵ مترمربع خواهد بود.
آقآتابای ادامه داد: ۲ مورد از موافقت اصولیهای صادر شده، طرحهای تبدیلی هستند که به احتمال زیاد تا پایان امسال به بهرهبرداری میرسند و برای تعطیلات نوروز ۱۴۰۴ پذیرش مسافر و گردشگر خواهند داشت.
رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گنبدکاووس همچنین گفت: هفت طرح احداثی حوزه گردشگری این شهرستان هم درحال دریافت استعلامهای اداری بویژه بحث تغییر کاربری اراضی هستند.
وی افزود: یکی از مشکلات حوزه گردشگری گنبدکاووس شرایط سخت تغییر کاربری اراضی کشاورزی آن است.
آق آتابای اضافه کرد: بیشتر متقاضیان اجرای طرحهای گردشگری گنبدکاووس در مناطق روستایی و مسیر جادههای اصلی قرار دارد که بتوانند جذب مسافر و گردشگر نمایند.
وی ادامه داد: با این حال به سبب قرار گرفتن عرصه مدنظر متقاضیان در اراضی کشاورزی با ارزش بالا، امکان تغییر کاربری آن بسیار سخت است که باید در این خصوص راهکارهای مناسب و قانونی اندیشده شود.
رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گنبدکاووس همچنین گفت: هم اکنون در این شهرستان چهار واحد بومگردی، ۶ خانه مسافر و سه هتل با مجموع ظرفیت ۸۹ اتاق و ۱۶۵ تخت فعال است.
گنبدکاووس با بیش از ۴۰۰ هزار نفر جمعیت دومین شهرستان بزرگ استان گلستان است که به سبب قدمت تاریخی و تنوع اقوام و مذاهب اسلامی و نیز دارا بودن جاذبههای فرهنگی، بناهای تاریخی و باستانی مانند بلندترین گنبد آجری جهان، دیوار دفاعی گرگان، تالابهای بینالمللی، بازارچه مرزی، مراتع و دشتهای سرسبز در بیشتر ایام سال پذیرای گردشگران از سراسر ایران و بعضا برخی کشورهای جهان است.