به گزارش خبرگزاری صداو سیما مرکز کرمان،رضوان حکیم زاده در این جلسه با بیان اینکه عدم وجود زبان برنامه ای مهم ترین مشکل سیستم های اداری و آموزشی است تاکید کرد: باید بر اساس کار های درونی و بیرونی آموزش و پرورش شاخص هایی را برای سازمان تعریف کنیم تا بهره وری صورت گیرد.
معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه شاخص تبدیل یک مفهوم کیفی به کمی قابل سنجش است گفت: کاهش تکرار پایه، جذب دانش آموزان لازم التعلیم و ارتقا نمره کیفی دانش آموزان از مهمترین شاخص های آموزش ابتدایی هستند.
رضوان حکیم زاده تاکید کرد: باید در دوره ابتدایی به زبان برنامه ای به همدیگر پاسخگو باشیم و استان ها بر اساس شاخص های تعیین شده ارزیابی می شوند.
وی بر تربیت دانش آموزانی مسئولیت پذیر در مدارس تاکید کرد و گفت: سند تحول بنیادین نقشه راه حرکت ما می باشد و این سند تغییر از بعد آموزش به تربیت را نشانه گرفته است.
حکیم زاده تاکید کرد: نرخ جذب خالص شش ساله ها مهمترین شاخص آموزش ابتدایی و شاخص عملکردی در نظام های آموزشی است زیرا فرصت دسترسی به آموزش را برای همه افراد لازم التعلیم فراهم می سازد.
معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه شاخص ها قبله حرکت ما در آموزش ابتدایی هستند اظهار کرد: باید گزارش های ما در هر حوزه ای گزارش عملکرد ها و نتایج حاصله باشد.
رضوان حکیم زاده از مدیر مدرسه به عنوان مسئول و رهبر آموزش و تربیت نام برد و بر توجه ویژه مدیران مدارس بر مهارت آموزی و آموزش مهارت های زندگی به دانش آموزان تاکید کرد.
معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: برگزاری آزمون های هفتگی، کلاس های تست زنی و تبلیغ تیزهوشان در مدارس ابتدایی خط قرمز ماست.
رضوان حکیم زاده بر ضرورت ارتقاء مهارتهای سواد پایه در دانشآموزان دوره ابتدایی تاکید کرد و گفت: طرح شناسایی دانش آموزان دارای اختلال در سواد پایه در سال تحصیلی جاری اجرا می شود.