مهمترین مطالبات مردم این سه شهرستان مبنی بر ارتقای شاخص های ایجاد فضای آموزشی، فضای بهداشتی، آب آشامیدنی مطمئن و برخورداری از جاده های روستایی از سوی فرمانداران و معتمدین محلی در این جلسه با وزیر راه و شهرسازی به عنوان نماینده عالی دولت و شخص رییس جمهوری در میان گذاشته شد.
وزیر راه و شهرسازی پس از قریب به دو ساعت شنیدن مطالبات یاد شده از اینکه برای دومین بار به عنوان نماینده دولت و رئیسجمهور در این خطه سرزمینی حضور یافته، ابراز خورسندی و تصریح کرد: مطالبات به حق شما را به گوش رئیس جمهوری خواهم رساند.
صادق با اشاره به حضور دو زن فرماندار از ۶ فرماندار در این استان گفت: حضور زنان در استان سیستان و بلوچستان بسیار فعال است که در نتیجه آن توسعه اجتماعی و توسعه سرمایه انسانی را رقم خواهد زد.
وی با اشاره به خوشامدگوییهای دخترکان بلوچ در ابتدای سفر به استان، اظهار کرد: صدای رسای این دختران مرا به آینده این سرزمین امیدوارتر کرده است که بر خلاف محدودیتها و محرومیتهای تحمیلی از جانب بیگانگان بتوانیم سیستان و بلوچستان بسیار شکوفاتر را رقم بزنیم.
وزیر راه و شهرسازی به دسته بندی مطالبات مطرح شده در این جلسه به ویژه راه روستایی اشاره کرد و رضا اکبری، معاون وزیر و رئیس سازمان راهداری را به عنوان معاون معین خود جهت پاسخگویی به مطالبات مردم استان سیستان و بلوچستان در استان معرفی کرد.
صادق با بیان اینکه قول میدهیم سرعت کارها در این زمینه بیشتر شود و پروژهها سریعتر به اتمام برسد، ادامه داد: البته در کنار آن برای تخصیص منابع بیشتر و تامین منابع مورد نیاز تلاش خواهیم کرد.
به گفته وی اگر چه مدیران ملی و استانی در ادوار گذشته تلاشهای بسیاری کردهاند، گفت: مطالبات همچنان بسیار زیاد است و پیگیری و به ثمر رساندن آن نیازمند صرف زمان، صبوری و حمایتهای مردمی بیشتر است.
وزیر راه و شهرسازی در این جلسه قول داد، امور مربوط به وزارت راه و شهرسازی، نیرو، صمت و نفت را در جلسه با اعضای هیات دولت عنوان کند.
صادق همچنین در واکنش به تقاضای سه شهرستان نیک شهر، قصر قند و فنوج پیرامون افزایش فضای آموزشی در این سه شهرستان خاطرنشان کرد: در سایتهای مسکن مهر این سه شهرستان که فاقد فضای آموزشی هستند، این فضاها را ایجاد خواهیم کرد و چنانچه این فضاها در دست ساخت باشند، سرعت ساخت آن ها افزایش میدهیم.
وی به تاکید رئیسجمهور نسبت به نهضت مدرسه سازی اشاره و تصریح کرد: ایشان هر دو هفته یکبار جلسه ای در این خصوص دارند از این رو درخواست میکنم کمبودهای فضاهای آموزشی بهتر جنوب کشور را به تفکیک شهرستان، شهرها و روستاها را به این جانب ارائه دهید.
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به ضرورت توسعه پایدار روستاها و شهرستانهای استان سیستان و بلوچستان ادامه داد: در صورت توسعه روستاها و شهرستان ها و شکوفایی آنها، حاشیه نشینی در کنار شهرهای بزرگ به حداقل خواهد رسید. چراکه حاشیه نشینی به جهت کمبود منابع در سرزمین اصلی رخ می دهد. از این رو تلاش میکنیم که توسعه را در مبدا انجام دهیم و از میزان حاشیه نشینی خارج از شأن مردم بکاهیم.
صادق با تشکر از مدیران جنوب سیستان و بلوچستان، ائمه جمعه و معتمدین محلی حاضر در این جلسه ابراز امیدواری کرد که در طول عمر ۴ ساله دولت وفاق با تمام محدودیت ها، با اولیت بندی نیازهای مردم شاهد رشد و توسعه بیشتر استان سیستان و بلوچستان باشیم.