به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکزکرمان، حسن زاده با اشاره به برگزاری سی ودومین همایش بلورشناسی وکانی شناسی ایران ۸ و ۹ اسفند در کرمان در جمع خبرنگاران گفت: این همایش به میزبانی دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار میشود.
وی اظهارکرد: کانی شناسی و بلورشناسی پایه واساس معدن است وباید برای شناخت اقدامات اقتصادی حوزه معدن روی این مساله کار کرد.
وی بیان کرد: همایش فرصتی برای معرفی ظرفیتهای معدنی کرمان به کمک دانشمندان این حوزه ونیز تبادل افکاربین دانشگاه و فعالان حوزه معدن است.
وی آخرین مهلت ارسال مقاله به این همایش را ۱۰ بهمن ماه ذکر کرد وافزود: محورهای همایش در زمینه کانه آرایی زمین شناسی، سنگ، زمین شناسی و مطالعات ساختاری، روشهای مطالعات آزمایشگاهی وکانی شناسی پزشکی از جمله محورهای همایش است.
حسن زاده اظهار کرد: با شمال وجنوب استان کرمان ۱۰ میلیارد تن ذخیره قطعی معدنی در کرمان داریم از ۸۹ ماده معدنی ۴۲ تا در کرمان داریم و دانشگاه تخصصی ما در این حوزه دانشگاه شهید باهنر کرمان ورشتههای معدنی آن است.
حسن زاده افزود : در کرمان به ویژه جنوب استان معادن خوبی راه افتاده است، ۸ محدوده معدنی فرآوری درجنوب راه افتاده است و تا پایان سال دو سه معدن مس وتیتانیوم و کرومیت کارخانه فراوری اش راه میافتد.
وی گفت: انجمن قوی درحوزه بلورشناسی با دانشگاه باهنر به توافق رسیدند که کمک کنند این همایش با قدرت در کرمان برگزار شود، هم انتظار داریم میهمانان ظرفیتهای معدنی کرمان را ببینند و هم از ظرفیتهای گردشگری استان استفاده شود.
حسن زاده اظهار کرد:کرمان باید مرجع معدنی ایران نه بلکه منطقه شود و هرکس درخصوص معدن مثلا مس صحبت میکند به معادن مس کرمان توجه کند اگر مثلا عربستان ارمنستان ودیگران شروع کردنداز کرمان کمک ونظر بخواهند.
حسن زاده اظهار داشت: اولین آزمایشگاه معدنی در افغانستان راکارشناسانی از کرمان راه اندازی کردند در نیجریه نیز ما کرمانیها آزمایشگاه معدن را راه اندازی کردیم.