به گزارش پایگاه فکر و فرهنگ مبلغ، سیویکمین نمایشگاه قرآن کریم همزمان با آغاز سال ۱۴۰۳ کار خود را در مصلی تهران آغاز و وارد دهه چهارم فعالیت خود شد. در این دوره برخلاف دورههای گذشته فضای کمتری از مصلی به نمایشگاه قرآن اختصاص داده شد؛ به طوری که کل فضای مربوط به نماز جمعه تهران در جای خود باقی ماند.
بنابر روایت ایسنا، از این رو دستاندرکاران دوره سیویکم نمایشگاه سعی کردند در همین فضای محدود بیشترین بهرهوری را داشته باشند. بر این اساس نمایشگاه قرآن فرودین ماه ۱۴۰۳ در ۱۶بخش شامل بخش محافل و مراسم، آموزش نوین قرآن (طرح بشری)، قرآنی شبنم، دشمن شناخت، نوآوری قرآنی- دانش بنیان، آثار فرهنگی و صنایع دستی قرآنی، باغ آیات، بین الملل، ترجمه قرآن، ترویج فرهنگ نهج البلاغه، نهادها و سازمان های دولتی و حاکمیتی، خادمان قرآن کریم، نشر مکتوب و دیجیتال دینی، دهه هشتادیها (نوجوان)، موسسات قرآنی مردمی و هنرهای دینی برگزار شد.
این در حالی است که سیامین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم در ۴۹ بخش، ۱۸۰۰ غرفه و با همکاری ۳۷ دستگاه و نهاد و حضور فعالان قرآنی از ۲۱ کشور برگزار شده بود.
فهرست هزینههای سیویکمین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم که شامل ۴۳ مورد میشود مجموعا ۸۸ میلیارد و ۷۷۶ میلیون تومان است. موارد مختلف این فهرست شامل هوش مصنوعی. ترویج فرهنگ نهجالبلاغه (چاپ کتاب، مسابقه، اهداء کتاب و...)، نشر مکتوب و دیجیتال دینی، حوزه بینالملل) برگزاری نشست، غرفههای تخصصی، بررسی کتاب، کمیسیونهای تخصصی ترویج و تبیین معارف قرآنی و ...، تکریم از خادمان ملی قرآن کریم، اجاره محل برگزاری نمایشگاه (مصلای تهران) و ... را در بر میگیرد.
براساس جدول منتشر شده هزینه افطاری(به میزان روزانه ۹۰۰ نفر در هر روز برگزاری و سر جمع ۱۲۶۰۰ نفر وعده به همراه وعده سحری پرسنل حراست و نگهبانی نمایشگاه به میزان ۱۱۲۰ وعده در طول ایام برگزاری به همراه افطار، شام و سحری عوامل امدادی، امنیتی و میهمانان مراسمهای نمایشگاه و روزانه تعداد شش هزار نفر افطاری عمومی شامل پکهای افطاری و غذا و چایخانه و...) ۷ میلیارد و ۹۳۲ میلیون تومان است. همچنین هزینه اجاره محل برگزاری نمایشگاه (مصالی تهران) ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان است. هزینه حوزه بین الملل(برگزاری نشست، غرفه های تخصص، بررسی کتاب، کمیسیون های تخصصی ترویج و تبیین معارف قرآنی و ...) نیز ۲ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان بوده است.
همچنین جامعه قرآنی همیشه نسبت به موضوع کمبود منابع برای تعلیم و تربیت اساتید قرآنی، حافظان و قاریان و حمایت از آثار هنری گلایهمند بودند که در سیویکمین نمایشگاه قرآن کریم به این موضوع پرداخته شده و حمایت از تأمین قرآن، کتب و محصولات قرآنی برای موسسات قرآنی و خادمان قرآن ۲میلیارد و ۶۰۰میلیون تومان طبق گزارش منتشر شده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بوده است.