به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، غنی سازی اورانیوم ۲۰ درصد از شاخصترین اقدامات جهادی و شبانه روزی این دانشمند شهید در دوران فعالیتهای علمیاش بود.
با شهادت شهید احمدی روشن به عنوان چهارمین شهید دانشمند هستهای چرخه صنعت هستهای کشور با تلاش ادامه دهندگان راه این شهیدان پر فروغتر و پر سرعتتر به راه خود ادامه داد.
امروز سایت نطنز، محل فعالیت این شهید تولید کننده نسل جدید سانتریفیوژهای ایرانی شده، ماشینهایی که با سرعت بالا میچرخند تا نام ایران رساتر لرزه بر کاخ دشمنان بیندازد.
بیشتر بدانیم:
دانشمند شهید مصطفی احمدی روشن، در ۱۷ شهریور ۱۳۵۸ در شهر همدان به دنیا آمد. تحصیلات خود را در زادگاهش همدان، آغاز کرد و پس از گذراندن دوره راهنمایی و دبیرستان در سال ۱۳۷۷ وارد دانشگاه صنعتی شریف شد و تحصیلات خود را در رشته مهندسی شیمی آغاز کرد.
در سال ۱۳۸۱ در رشته مهندسی شیمی موفق به دریافت مدرک کارشناسی شد و در همین رشته در مقطع کارشناسی ارشد ادامه تحصیل داد و پس از آن وارد مرحله دکترای رشته نانو بیوتکنولوژی شد.
شهید احمدی روشن، در دوران تحصیل در دانشگاه در طرح ساخت غشاهای پلیمری برای جداسازی گازها که برای نخستین بار در کشور انجام شد، همکاری داشت و چندین مقاله ISI به زبانهای انگلیسی و فارسی در مجلات معتبر علمی جهان به چاپ رساند.
شهید مصطفی احمدی روشن پس از اخذ مدرک کارشناسی از رشته مهندسی شیمی، برغم اینکه همزمان موقعیتهای کاری دیگری داشت با توانمندیهای خود وارد سازمان انرژی اتمی شد.
تأثیر گذاری بالا، علم فراوان و ابتکارات شهید احمدی روشن همواره تیری در چشم دشمنان بود به نحوی که سرانجام ساعت ۸:۳۰ صبح ۲۱ دی ۱۳۹۰، مصطفی احمدی روشن در حالی که عازم محل کار خود بود، در خیابان شهید گل نبی (میدان کتابی) و روبه روی دانشکده علوم ارتباطات دانشگاه علامه طبابایی، هدف عملیات تروریستی دو موتورسوار قرار گرفت.