به گزارش خبرگزاری خبرگزاری بسیج خراسان رضوی از مه ولات؛ این مراسم با حضور سرپرست محترم فرمانداری، امام جمعه موقت شهرستان، روحانیت معزز شهرستان، جناب سرهنگ فلاح (کارشناس مسائل سیاسی)، فرماندهان نظامی و انتظامی، شهردار و اعضای شورای شهر، روسای ادارات و جمعی از بسیجیان شهر فیض آباد، با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید و اجرای سرودی در وصف شهید سلیمانی توسط دختران روستای همت آباد آغاز شد.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج مه ولات در ابتدای این آیین، ضمن عرض درود به ساحت پیامبر عظیم الشأن اسلام و شهدای ایران اسلامی و روح پرفتوح معمار کبیر انقلاب، و آرزوی طول عمر برای مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) و خیرمقدم ویژه به حاضرین و مهمانان، مناسبتهای نهم دی (روز بصیرت)، سیزدهم دی (روز شهادت سردار دلها) و دهه مقاومت و همچنین مناسبتهای ماه مبارک رجب را گرامی داشت.
در ادامه، جناب سرهنگ فلاح، کارشناس مسائل سیاسی، به تحلیل شخصیت شهید سلیمانی پرداخت و اظهار داشت: شهید سلیمانی در دوران حیات پرخیر و برکت خود سه نوع ارتباط را برای خود تعریف کرده بود: ۱. ارتباط بین خود و خدا ۲. ارتباط بین خود و علما، مسئولین و مردم ۳. ارتباط بین خود و خانواده
ایشان در توضیح این سه ارتباط بیان داشت:
۱. ارتباط بین خود و خدا:
از کلام، نشست و برخاست و سخنان ایشان در تمامی جمعها، چه نظامی و چه عمومی، نشان دهنده آن بود که مبنای سخنان او رضایت خداوند است و تمام زندگیاش وقف اسلام بود.
۲. ارتباط بین خود و علما، مسئولین و مردم:
ارتباط ایشان به گونهای بود که مقام معظم رهبری (مدظله العالی) از شهید سلیمانی به عنوان «رفیق عزیز ما» یاد میکنند و در نماز بر پیکر شهید سلیمانی با حزن و اندوه اقامه نماز میکنند. آنقدر کار میکرد که مقام معظم رهبری (مدظله العالی) میفرمودند: «آنقدر حاج قاسم کار میکرد که نمیتوانست گزارش کارهای خود را که در یک روز انجام داده است بدهد.» با متنفذین و بزرگان در دنیای اسلام و خارج از آن حساب شده برخورد مینمود؛ با سیاستمداران متنفذ، علمای اسلامی، روسای جمهور کشورهای مختلف مثل آقای پوتین و... به گونهای ارتباط برقرار میکرد که همه به عظمت حاج قاسم پی میبردند. شهید سلیمانی به گونهای بود که دشمنی مثل اوباما گفت: «سلیمانی دشمن است، اما دشمن شایسته و قابل احترامی است.» یا آقای کری به آقای ظریف گفته بود که «بسیار مشتاقم برای دقایقی هم شده با آقای سلیمانی بنشینم و صحبت کنم.» در ارتباط با مردم هم به گونهای بود که در مراسم تشییع پیکرش از طیفهای مختلف با سلیقههای گوناگون حضور داشتند و برایش اشک میریختند.
۳. ارتباط بین خود و خانواده:
ارتباطش با فرزندان و خانوادهاش مهربانانه بود و به گونهای ارتباط داشت که خانواده ایشان برای نظام و اسلام آفت نباشند و دشمن از آنها سوء استفاده نکند. او همه مسلمانان را خانواده خود میدانست و میگفت: «من خودم را نگهبان خانه هر مسلمانی میدانم که امنیت او در خطر است.» میخواست مسلمان در هر کجای دنیا که میخواهد باشد، در امنیت باشد.