به گزارش ایرنا، هوشنگ مولایی امروز پنجشنبه در نشست با مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مازندران در ساری بر تهیه سند نیروی انسانی به عنوان نقشه راهی برای ساماندهی کارکنان تاکید کرد.
وی با بیان این که، در این شرکت طرح های خوبی در حال اجرا است، از رشد و پیشرفت شرکت آب و فاضلاب مازندران طی سالهای اخیر در بخشهای مختلف قدردانی کرد و افزود: با توجه به گزارشهای ارائه شده، این شرکت در حوزه GIS نیز به خوبی درخشید.
معاون آبفا کشور، ماهیت کار شرکتهای آب و فاضلاب را خدمت رسانی دانست و تصریح کرد: این امر نیازمند وجود نیروی انسانی است که برای ساماندهی بهتر آن، تهیه سند نیروی انسانی به عنوان نقشه راه، ضروری است.
مدیرکل دفتر توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمند سازی شرکت مهندسی آبفا کشور نیز در این نشست گفت: در حوزه فناوری اطلاعات اتفاقات خوبی در آب و فاضلاب مازندران رخ داد و استفاده از کنتورهای هوشمند و استفاده از هوش مصنوعی در این شرکت مورد تاکید است.
همچنین رئیس مرکز توسعه منابع انسانی و تحول اداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور نیز در سخنانی به بررسی وضعیت آبفا مازندران در مقایسه با سایر شرکتهای آب و فاضلاب پرداخت و افزود: این شرکت در زمینه تحول اداری به ویژه در بخش مدیریت دانش، نظام پیشنهادات و تحول اداری همکاری خوبی داشته است.
مدیرعامل آبفای مازندران نیز در سخنانی گفت: ۲۲ امور و ۴۱ اداره شهرتابعه در مازندران تحت پوشش شرکت آب و فاضلاب قرار دارد.
بهزاد برارزاده افزود: یک هزار و ۹۴۷ نفر با عناوین مختلف در این شرکت فعالیت میکنند.
وی در ادامه به تشریح وضعیت نیروی انسانی و اقدامات صورت گرفته در این شرکت پرداخت.
برابر آمارها، حدود ۱۲ درصد آب اشامیدنی استان از آب سطحی و ۸۸ درصد از آب زیرزمینی یعنی ۷۴۰ حلقه چاه و ۳۷۳ چشمه تامین می شود، که در زمان بارندگی با کدورت آب و زمان قطع برق با خرابی پمپ ها مواجه می شویم که این چالش نشان می دهد باید بیشتر به سمت استفاده از آبهای سطحی برویم.
استان مازندران افزون بر سه هزار روستای بالای ۲۰ خانوار دارد. منابع آبی این استان از ۷۲۰ حلقه چاه، ۳۵۳ دهنه چشمه و سد با ظرفیت تولید و استحصال ۵۲۲ میلیون مترمکعب، تامین میشود.
شرکت آب و فاضلاب مازندران یک میلیون و ۱۰۲ هزار مشترک را در ۵۸ شهر و یکهزار و ۶۷۸ روستا زیرپوشش دارد.