شناسهٔ خبر: 70725565 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

معاون بازرگانی جهاد کشاورزی گلستان:

۱۰۰ میلیارد تومان از طلب سویاکاران گلستان پرداخت شد

معاون توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی گلستان گفت: از مجموع طلب ۴۵۰ میلیارد تومانی سویاکاران گلستانی رقمی در حدود ۱۰۰ میلیارد تومان تاکنون به آنها پرداخت شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حسین پهلوانان در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهارکرد: کشاورزان استان ۱۲ هزار و ۷۰۰ تن سویا به ارزش چهار هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال تحویل شرکت‌های بخش خصوصی و واردکنندگان دادند که تاکنون هزار و ۸۰ میلیارد ریال از مطالبات آنان معادل ۲۴ درصد پرداخت شده است.

وی افزود : سویای تولید شده در استان گلستان با مباشرت تعاون روستایی جمع‌آوری شده و با توجه به فسادپذیری بالای این محصول برای جلوگیری از خسارت به کشاورزان در کارخانجات دپو گردید.

پهلوانان گفت: براساس دستورالعمل ابلاغی وزارت جهاد کشاورزی مقرر شد شرکت‌های بخش خصوصی و واردکنندگان، سویا را خریداری کرده و در کنار آن از مشوق‌های لازم بهره‌مند شوند اما نبود نقدینگی و مشکلات دیگر موجب شد واردکنندکان نتوانند به طور کامل به تعهدات خود عمل کنند.

معاون توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی گلستان بیان کرد: کارگروه خرید تضمینی استان گلستان، استانداری و سازمان جهاد کشاورزی برای پرداخت طلب سویاکاران پیگیری‌های زیادی داشتند و استاندار نیز طی مکاتبه‌ای با معاون اول رییس جمهور خواستار پیگیری این موضوع و پرداخت طلب کشاورزان گلستانی شد.

پهلوانان به رایزنی برای ورود اداره کل غله و خدمات بازرگانی برای پرداخت مطالبات سویاکاران استان اشاره کرد و افزود: تامین اعتبار برای پرداخت مطالبات کشاورزان در سطح ملی انجام می‌شود و تصمیم‌گیری در این حوزه، استانی نیست ما فقط پیگیری های لازم را انجام می‌دهیم تا کشاورز زودتر به حقوق خود دست پیدا کند.

وی با اشاره به اینکه زمان دقیقی برای پرداخت مطالبات سویاکاران اعلام نشده است، تصریح کرد: پیگیری‌های زیادی برای پرداخت طلب سویاکاران انجام شده و براساس آخرین گزارش‌ها، مطالبات کشاورزان به‌زودی پرداخت شود