به گزارش خبرنگار ایرنا، سرهنگ محسن سهندی روز پنجشنبه در جلسه فرهنگ ایثار و شهادت به تاثیرات فرهنگی برنامه راهیان نور اشاره کرد و افزود: راهیان نور یک تریبون فرهنگی ۹۶ ساعته است که میتوان با برنامهریزی مطلوب بر اساس آن حرکت کرد.
وی اظهار داشت: طی سال گذشته ۱۰ هزار و ۵۶۵ نفر به مناطق عملیاتی جنوب و غرب کشور با تاکید بر مناطق یگانهای زنجان که در عملیات نقش آفرین بودند اعزام شدند.
سهندی با بیان اینکه طی سال جاری اعزام ۱۵ هزار نفر به مناطق یاد شده در نظر گرفته شده است اضافه کرد: تا کنون ۶ هزار و ۲۱۷ نفر به این مناطق اعزام شدند و برنامه ریزی برای اعزامی ها در بازه زمانی ۲۷ دی تا ۱۰ اسفند قبل از آغاز ماه مبارک رمضان در حال انجام است.
این مسوول بابیان اینکه از مجموع اعزامی امسال به تعداد ۶ هزار و ۲۱۷ نفر، ۲ هزار و ۴۲۱ نفر به مناطق غربی و ۲ هزار و ۸۵۶ نفر به مناطق جنوبی اعزام شدهاند. گفت: همچنین، برنامهریزی برای اعزام ۶ هزار و ۵۰۰ نفر دیگر از ۲۷ دی ماه تا ۱۰ اسفند انجام شده است.
وی تصریح کرد: این تعداد شامل سه هزار نفر از عموم مردم و یک هزار و ۵۰۰ نفر از کاروانهای دانشجویی و ۲ هزار نفر از کاروانهای دانشآموزی پسر است.
سهندی به برآورد هزینهها اشاره و خاطرنشان کرد: بخشی از هزینهها از زائران دریافت و بخش دیگر از طریق منابع بسیج و سپاه تامین میشود.
وی با اشاره به حمایتهای دستگاههای دولتی و دانشگاهها تاکید کرد و گفت: این برنامه به ویژه در حوزه دانشآموزی و دانشجویی باید ادامه یابد.
سهندی به برنامههای جدید این دوره مانند بازدید از کارخانهها با عنوان راهیان پیشرفت اشاره کرد و افزود: هدف از این بازدیدها نشان دادن پیشرفتهای ایران اسلامی است.