به گزارش ایرنا از شهرداری اردبیل ، محمود صفری روز پنجشنبه در دیدار با استاندار اردبیل اظهار کرد: بیشتر ادارهها و ارگانهای دولتی استان اردبیل از بابتهای مختلف به شهرداریها بدهکار هستند و به طور یقین تعلل ادارهها و ارگانها در پرداخت بدهیهایشان این نهاد را با مشکل مواجه میکند که نتیجه آن ایجاد اختلال در کارهای شهرداری و خدماترسانی به شهروندان است.
وی همچنین گفت: لازم است فهرستی از مطالبات شهرداریهای استان از محل ماده ۲۳، ماده ۴۲ و ارزش افزوده از خزانه کشور تهیه و موضوع در دیدار مسئولان کشوری مطرح شود.
وی با تاکید بر اینکه تنها این امر میتواند مسیر توسعه و آبادانی استان اردبیل را تسهیل کند، بیان کرد: اردبیل جزو سه استان برتر کشور است که بودجه عمرانی شهرداری در بودجه سالانه بیش از ۷۰ درصد است.
شهردار اردبیل با اشاره به اینکه برای نخستین بار در سالهای ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ بودجه به صورت ۱۰۰ درصدی محقق شد، افزود: هر وقت به شهرداری پول تزریق شده، نشاط و شادابی در شهر فراهم شده ، طوری که در سه سال گذشته با احداث ۱۷ پارک زمینه نشاط کودکان در محلات ایجاد شده است.
وی با قدردانی از تلاشهای فرماندار اردبیل برای حمایت همهجانبه از شهرداری و گرهگشایی طرحهای شهری، عنوان کرد: برای تکمیل پل شهید رییسی به دنبال اعتبار دولتی نیستیم و انتظار میرود دولت حق و حقوق قانونی شهرداری را از محل عوارض تعریف شده ملی پرداخت کند.
صفری در ادامه محل درآمد شهرداری را اعطای پروانه، دریافت عوارض و تهاتر در طرحهای عمرانی برشمرد و اضافه کرد: شهرداری در راستای بودجه تصویب شده از سوی شورای شهر با تهاتر زمین برای بازگشایی معابر و نیز تهاتر برای طرحهای عمرانی نسبت به پیشرفت و آبادانی شهر اقدام میکند.
به گفته وی، بودجه سال ۱۴۰۳ شهرداری، مناطق و سازمانهای وابسته به شورای اسلامی شهر اردبیل در مجموع ۳۲ هزار میلیارد ریال بود که در قالب متمم بودجه ۴۰ هزار میلیارد ریال دیگر نیز مصوب شد که سهم اعتبارهای عمرانی از ۷۲ و نیم درصد در بودجه مصوب به ۷۵ درصد در متمم و سهم اعتبارهای جاری از ۲۷ و نیم درصد به ۲۵ درصد کاهش یافت.
اردبیل با جمعیت افزون بر ۵۳۰ هزار نفر، دارای پنج منطقه شهری است.