شناسهٔ خبر: 70723298 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری ویژه چابهار

ساخت بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی از نیازهای مهم چابهار است

چابهار - ایرنا - معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری ویژه چابهار گفت: حوزه بهداشت و درمان جنوب سیستان و بلوچستان نیازمند توجه ویژه و تخصیص اعتبار برای ساخت بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی در چابهار است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا، دادکریم بلوچ شامگاه چهارشنبه در جلسه شورای اداری چابهار با حضور وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و اعضای شورای اداری در فرمانداری چابهار اظهار کرد: با توجه به موقعیت چابهار و ظرفیت‌های موجود، این شهرستان می‌تواند پیشانی توسعه جنوب کشور باشد و باید از این ظرفیت برای تحول در این منطقه استفاده کنیم.

وی ادامه داد: وجود صنایع شیلاتی، ترانزیت، آبزی پروری، فولاد، پتروشیمی، کشاورزی می‌تواند معیشت مردم منطقه را متحول کند.

معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری ویژه چابهار گفت: در حوزه آبرسانی روستایی اقدامات خوبی صورت گرفته اما هنوز نیاز است آبرسانی در سایر روستاها نیز انجام شود.

ساخت بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی از نیازهای مهم چابهار است

ضرورت ساخت اورژانس سوانح و سوختگی در چابهار

وی ادامه داد: بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی چابهار در دوم دی ماه سال ۱۳۹۷ توسط وزیر بهداشت و درمان وقت کلنگ زنی شده و تاکنون به دلیل عدم تخصیص اعتبار پیشرفتی نداشته در حالیکه ساخت و تکمیل این پروژه مهم بهداشتی و درمانی می‌تواند شاخص‌های سلامت را در سواحل بلوچستان را ارتقا دهد.

بلوچ گفت: ۲۰۰ تخت بیمارستانی در چابهار وجود دارد که این یک شاخص نگران کننده بوده اما برنامه ریزی وزارت بهداشت به سمت افزایش شاخص‌ها در کمترین زمان ممکن است.

وی بیان کرد: بیمارستان چابهار مشکلات زیادی دارد و گام به گام در حال حل این مشکلات برای کوتاه مدت هستیم و در بلند مدت چابهار نیاز به چند بیمارستان است که پیگیر این مساله هستیم.

معاون فرماندار چابهار افزود: ساخت اورژانس سوانح و سوختگی در چابهار نیز بسیار مهم و حیاتی بوده و این پروژه باید هرچه زودتر به اتمام رسیده و به بهره برداری برسد چرا که نیاز این منطقه است.

وی تاکید کرد: ورود خیران در حوزه بهداشت و درمان یکی از نیازهای توسعه این منطقه است و اگر خیران بتوانند در ساخت بیمارستان کمک حال بهداشت و درمان باشند این توسعه سرعت خواهد گرفت.

بلوچ اظهار کرد: در مرحله اول باید استحکام سازی بیمارستان امام علی(ع) را عملی تا بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی با تخصیص اعتبار و توجه ویژه دولت آماده و افتتاح شود.