شناسهٔ خبر: 70721089 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: جوان | لینک خبر

رسانه انگلیسی: حامیان جنایات اسرائیل صلاحیت دفاع از اقلیت‌های سوریه را ندارند

یک پایگاه خبری- تحلیلی در گزارشی درباره سفر اخیر وزیران امور خارجه آلمان و فرانسه به دمشق تصریح کرد: با توجه به سوابق این کشور‌ها در حمایت از جنایات در نقاط مختلف دنیا، از جمله نسل‌کشی غزه، صحبت‌های پاریس و برلین در مورد حمایت از اقلیت‌ها سرشار از استاندارد‌های دوگانه است.

صاحب‌خبر -

جوان آنلاین:سفر اخیر «آنالنا بربوک» وزیر امور خارجه آلمان به همراه همتای فرانسوی‌اش به دمشق و دیدار آنها با سران دولت موقت سوریه، جنجال زیادی را به راه انداخت که به‌ویژه بیشتر بر پروتکل‌های دیپلماتیک، نحوه پوشش غیر رسمی بربوک و امتناع سرکرده هیات تحریرالشام از دست دادن با او متمرکز بود.

به گزارش ایسنا، اما وزیر امورخارجه آلمان با این سفر ۲ پیام روشن را ارسال کرد که نشان دهنده موضع اروپا در قبال سوریه بود. او نشان داد که ۲ ستون اتحادیه اروپا - اقتصادی و سیاسی – به‌طور مشترک با دمشق تعامل دارند.

میدل ایست آی با این مقدمه نوشت: برلین همچنین این پیام را ابلاغ کرد که در درجه اول به فکر دفاع از مردم کُرد است و از ساختار‌های جدید اسلامی حمایت مالی نخواهد کرد.

این امر بر حمایت آلمان از یک نهاد کرد جدایی‌طلب در شمال شرقی سوریه تاکید می‌کند که می‌تواند علیه دمشق و آنکارا استفاده شود. این، موضع رسمی برلین و بیشتر پایتخت‌های اروپایی با هدف تضعیف دولت مرکزی، به جای تضمین عدالت، حقوق شهروندی و فرهنگی برای کرد‌ها در یک جامعه عمدتاً عرب زبان است.

به نوشته پایگاه خبری-تحلیلی میدل ایست آی، رد ساختار‌های اسلامی در جامعه سوریه توسط بربوک نشان‌دهنده سیاست گسترده‌تر کشورش در قبال منطقه مبنی بر این است که آلمان هر شکلی از اسلام را در حکومت‌ها رد می‌کند، خواه میانه‌رو یا افراطی.

از سوی دیگر، «ژان نوئل بارو» وزیر امور خارجه فرانسه از سفر خود به دمشق برای دیدار با نمایندگان جامعه مسیحی استفاده و بر تعهد «تزلزل‌ناپذیر» فرانسه به دفاع از آنها تاکید کرد.

این پایگاه خبری در ادامه حمایت فرانسه از مسیحیان را که نظام سیاسی در آن فوق سکولار است، نوعی استاندارد دوگانه فرصت‌طلبانه توصیف کرد که همچنان سیاست خارجی پاریس را در دنیای امروز هدایت می‌کند.

این در حالی است که یکی از اعضای جامعه مسیحی ارتدوکس سوری خطاب به بارو در جمعی که برای حمایت از مسیحیان سوری تشکیل داده بود، گفت: ما به حمایت خارجی نیاز نداریم. تنها چیزی که ما می‌خواهیم، این است که به‌عنوان شهروندان سوری برابر و فارغ از هرگونه بی‌عدالتی زندگی کنیم. ما خواهان عدالت برای خود و همه هم‌وطنان سوری‌مان هستیم.

میدل ایست آی خاطرنشان کرد: وضوح اخلاقی این کلمات، گفتمان استعمارگر فرانسوی «تفرقه بینداز و غلبه کن» را که با دقت در اصطلاحات اخلاقی انسان‌دوستانه ساختگی پنهان شده بود، به‌طور کامل از بین برد.

این رسانه همچنین با اشاره به حمایت‌های برلین از جنایات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان در طول جنگ غزه که در جریان آن ده‌ها هزار و زن و کودک به شهادت رسیده‌اند، نوشت: دولت آلمان به جای اینکه به‌عنوان یک مدافع اخلاقی زنان و اقلیت‌ها در نظر گرفته شود، هدف تحقیر میلیون‌ها عرب قرار می‌گیرد و به‌عنوان شریک جنایات اسرائیل با تامین صد‌ها میلیون دلار تسلیحات برای حمایت از نسل‌کشی غزه دیده می‌شود.

به‌علاوه پاریس، باتوجه به سوابق وحشتناک خود در مستعمرات سابقش از الجزایر گرفته تا سنگال، بدون در نظر گرفتن حمایتش از کودتا‌های نظامی و دیکتاتوری‌های وحشیانه، از جمله در مصر و لیبی هیچ درس اخلاقی برای ارائه به سوریه ندارد.

برچسب‌ها: