شناسهٔ خبر: 70720580 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: جوان | لینک خبر

استان‌ها امکانات نمی‌دهند

رضایی: کسی از حقوق توان‌یابان حمایت نمی‌کند

حضـورنیافتـن نماینده ورزشکاران در مـراجـع تصمیم‌گیـری ورزش مـوضـوعی است که سال‌هـاست مـورد انتقـاد است و نادیده گـرفته می‌شـود

صاحب‌خبر -

جوان آنلاین: حضـورنیافتـن نماینده ورزشکاران در مـراجـع تصمیم‌گیـری ورزش مـوضـوعی است که سال‌هـاست مـورد انتقـاد است و نادیده گـرفته می‌شـود. 
یکی از این مراجع صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش است که با وجود اینکه باید به طور مستقیم با ورزشکاران روبه‌رو باشد و درد‌ها و مشکلات آنها را بررسی کند، اما به سبب حضورنیافتن نماینده‌ای از جمع ورزشکاران به خصوص ورزشکاران جانباز و توان‌یاب در هیئت‌مدیره آن نتوانسته است آنچنان که باید و شاید در امر رسیدگی به قهرمانان فعلی و قبلی ورزش موفق باشد. 
نکته جالب ماجرا این است که تمام درخواست‌ها برای عضویت یک چهره ورزشی در این هیئت مدیره هم تاکنون به جایی نرسیده است تا جایی که حالا هادی رضایی، مرد پرافتخار والیبال نشسته ایران و عضو هیئت اجرایی کمیته ملی المپیک برای چندمین بار لب به انتقاد گشوده است. مجمع عمومی کمیته ملی پاراالمپیک روز دوشنبه برگزار و فرصتی شد تا هادی رضایی بتواند این انتقاد خود را برای چندمین بار مطرح کند و البته امیدوار باشد که آخرین بار باشد. 
رضایی می‌گوید: «یکی از انتقاداتم مربوط به شرایط صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش می‌شود. ورزشکاران در این صندوق در هفت گروه تقسیم‌بندی می‌شوند و یکسری تسهیلات و حقوق به آنها تعلق می‌گیرد. اگر به وضعیت صندوق نگاهی بیندازید، مشاهده می‌کنید که بین افراد سالم و افراد قشر خاص یعنی توان‌یابان، نابینایان و بیماری‌های خاص، برابری وجود ندارد. دلیل این موضوع این است که در هیئت مدیره صندوق کسی نیست که از حقوق این قشر حمایت کند. این موضوع را در دوره حضور سه وزیر سابق ورزش و جوانان مطرح کردم و روز دوشنبه نیز به دنیامالی گفتم. واقعاً چه ایرادی دارد که یک نفر از جامعه ورزش این قشر در هیئت مدیره صندوق قهرمانان حضور داشته باشد تا هر زمان که بخواهند از همه ورزشکاران حمایت کنند، این حمایت برای ورزش‌های خاص نیز اتفاق بیفتد. این خواسته زیادی نیست و امیدوارم انجام و تبدیل به آخرین درخواست برای این کار از وزیر ورزش شود.»
رضایی درباره در اختیار قرار نگرفتن اماکن ورزشی استان‌ها برای ورزش توان‌یابان به تسنیم گفت: «امکانات با خون دل خوردن و هزینه کردن خود بچه‌های معلول ساخته شده، اما از سوی مدیران کل ورزش استان‌ها در اختیار قرار نمی‌گیرد. ورزش جانبازان پولساز نیست و نهایتاً برای خودش در‌آمدزاست و نمی‌تواند این کار را برای سایرین انجام بدهد. دولت مجوز این کار را داده تا ورزش جانبازان و توان‌یابان پیشرفت کند، استانداران نیز موافق هستند، اما مدیران کل به بهانه‌های مختلف از این واگذاری اماکن خودداری می‌کنند که باید به این موضوع رسیدگی شود.»