دکتر علیدوستی امروز ۱۹ دی در تشریح این خبر گفت: در این طرح که با همکاری گسترده کارشناسان بهداشت محیط و بهورزان شهرستان اجرا میشود، تمامی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی تحت بازرسی دقیق قرار خواهند گرفت.
وی ادامه داد: هدف اصلی از اجرای این طرح، شناسایی و رفع مشکلات بهداشتی موجود در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن و جمع آوری مواد غذایی فاسد و غیرقابل مصرف است.
علیدوستی در ادامه اضافه کرد: سلامت شهروندان خط قرمز ماست و با اجرای این طرح مصمم هستیم تا با نظارت مستمر بر اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، از سلامت شهروندان محافظت کنیم. در این طرح، هیچ گونه اغماضی در برابر متخلفان صورت نخواهد گرفت و با جدیت با آنها برخورد خواهد شد.
وی گفت: شماره تلفن ۱۹۰ کشوری آماده پاسخگویی و رسیدگی به شکایات همشهریان است.
انتهای پیام