پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
∎
هفتمین کنفرانس سنجش و ایمنی پرتوهای یونساز و غیریونساز در مرکز همایشهای بینالمللی دانشگاه شهید بهشتی در حال برگزاری است.
به گزارش کاماپرس؛ محورهای اصلی این کنفرانس ارائه دستآوردهای پژوهشی، راهکارهای ایمنی برابر پرتوها در کاربردهای مختلف، ارتقا دانش عمومی در خصوص فواید و عواقب پرتوها و ایجاد زمینه لازم برای بیان نظرات و تعامل پژوهشگران با یکدیگر اعلام شده است.
در پنل اول این همایش با عنوان حفاظت در برابر اشعه در کاربرد پرتوهای غیر یونساز عظیم فرد، متخصص مخابرات، در خصوص فناوری ۵ جی و چالشها و فرصتهای مربوط به آن صحبت کرد.
به گفته عظیم فرد فناوری ۵ جی سرعت تبادل اطلاعات را تا ۱۰ برابر افزایش داده است. علاوه بر این ۵ جی باعث تقویت ارتباطات بلادرنگ شده؛ چراکه با این فناوری میزان تاخیر یا همان دیلی ۱۰ برابر کاهش یافته است. با این حال مصرف انرژی در ۵ جی ۱۰۰ برابر بیشتر است.
فرد دیگر مزایای ۵ جی را امکان پردازش سنگین، اسلایسینگ بهتر، امکان پشتیبانی هوش مصنوعی کاربرد مفید در صنعت و غیره عنوان کرد.
به گفته این متخصص مخابرات سازمانهای معتبر جهانی همانند اتحادیه اروپا، سازمان سلامت جهانی، جیاسامای و غیره در خصوص اثرات ۵ جی بر سلامت بدن تحقیقاتی را انجام دادهاند. طبق تحقیقات سازمان سلامت جهانی تاکنون اطلاعاتی در خصوص ارتباط مشکلات سلامتی با تکنولوژیهای وایرلس یافت نشده است. برخی از این تحقیقات مشخصا در خصوص ۵ جی بودهاند.
در نهایت عظیم فرد در خصوص مخالفتها با فناوری ۵ جی صحبت کرد. او دلیل این مخالفتها را اطلاعات نادرست موجود در خصوص این تکنولوژی و عدم اعتماد مردم به رگولاتورها و تنظیمکنندهها اعلام کرد.
هفتمین کنفرانس سنجش و ایمنی پرتوهای یونساز و غیریونساز به همت اپراتور همراه اول، دانشگاه شهید بهشتی، سازمان تنظیم مقررات رادیویی، پژوهشگاه علوم و فنون هستهای و چندی دیگر از دانشگاهها، سازمانها و شرکتها در دانشگاه شهید بهشتی برقرار شده است. این همایش طی روزهای ۱۸ و ۱۹ دی با پنلها و کارگاههای مختلف در حال برگزاری است.
لینک کوتاه کپی لینک