شناسهٔ خبر: 70712120 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

جزییات حادثه در کارخانه روغن سیرجان با یک جان‌باخته و ۲ کارگر مصدوم

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری سیرجان جزئیات حادثه در کارخانه روغن سیرجان با یک جان‌باخته و ۲ کارگر مصدوم را تشریح کرد.

صاحب‌خبر -

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری سیرجان ضمن تشریح ابعاد حادثه روز گذشته در یک کارخانه روغن این شهر گفت: در حادثه جوشکاری مخزن تصفیه روغن در شهرک صنعتی زیدآباد عصر دیروز یک نفر جان خود را از دست داد و ۲ نفر مصدوم شدند.

رضا یوسفی  افزود: کارگری که فوت شده حین جوشکاری در مخزن تصفیه روغن بوده که به علت تجمع گاز دچار گازگرفتگی می‌شود و از حال می‌رود؛ ۲ نفر دیگر نیز برای نجات او رفتند و در مخزن گیر کردند.

وی بیان کرد: با اعلام این حادثه واحد امداد و نجات به محل حادثه اعزام شد که سه فرد محبوس از داخل مخزن روغن خارج و تحویل عوامل اورژانس شدند.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری سیرجان تصریح کرد: با وجود عملیات احیا توسط نیرو‌های اورژانس در محل، کارگر جوشکار جان خود را از دست داده بود و ۲ مصدوم به بیمارستان غرضی سیرجان انتقال یافتند که حال آنان مساعد است.

مرکز شهرستان سیرجان در فاصله ۱۷۵ کیلومتری غرب شهر کرمان قرار دارد.

 

منبع: ایرنا