شناسهٔ خبر: 70711059 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

در دیدار با اقشار مختلف مردم استان گیلان؛

حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای: دشمن بر آن است تا با تشدید تحریم‌ها چنددستگی و ترس را در کشور ما حاکم کند

رئیس قوه قضائیه گفت: امروز دشمن بر آن است تا با تشدید تحریم‌ها علیه مردم ما، افتراق و چنددستگی و ترس را در کشور ما حاکم کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای طی سخنانی در دیدار با اقشار مختلف مردم استان گیلان، اظهار کرد: خطه گیلان، بزرگان و اعاظم زیادی را در حوزه‌های مختلف به ویژه در ساحت دین و معرفت تربیت کرده است. مردم گیلان در طول تاریخ در مرزبانی از کشور غیرت و شجاعت به خرج داده‌اند.


رئیس قوه قضاییه گفت: امروز دشمن بر آن است تا با تشدید تحریم‌ها علیه مردم ما، افتراق و چنددستگی و ترس را در کشور ما حاکم کند؛ دشمن می‌خواهد با جنگ ترکیبی، ما را منفعل سازد؛ شبکه‌ی تجهیزشده دشمن قصد دارد به موازات تشدید تحریم‌ها، با سیاه‌نمایی و برجسته کردن مشکلات، در کشور تولید نارضایتی کند.

رئیس دستگاه قضا گفت: ما برای خنثی کردن این توطئه دشمن باید در وهله نخست، اتحاد و انسجام خود را حفظ کنیم و تحت هیچ شرایطی از دشمن نهراسیم.

امروز دشمن با یک گروه یا جریان یا قوم در کشور ما عناد نمی‌ورزد، بلکه هدف دشمن، ضربه زدن به کلیت و سراسر ایران اسلامی است.
رئیس عدلیه تصریح کرد: بنای ما در قوه قضاییه آن است که تا حد ممکن امور را برای مردم تسهیل کنیم و استیفای حق داشته باشیم؛ شما مردم نیز در این مسیر خطیر باید به ما کمک کنید.


قاضی‌القضات اظهار کرد: تخصصی کردن دادگاه‌ها در زمره اولویت‌های ما در قوه قضاییه است.


رئیس قوه قضاییه بیان داشت: یکی از سخنرانان محترم در این جلسه گفت که چنانچه فردِ هتاکی، سخنی را مطرح کند، قوه قضاییه با رأفت با او برخورد می‌کند، اما این رأفت در برخی مواقع و در مواردی شامل برخی متدینینِ منتقد نمی‌شود؛ این سخن قطعاً نادرست و ناصواب است و اهتمام ما آن است که در قضاوت‌های خود از مسیر حق و عدل و انصاف خارج نشویم. در اینجا باید توجه داشت که وقتی فردی، سخنِ خلاف واقعی را مطرح می‌کند که حتی متضمّن توهین نیز می‌باشد، چنانچه شاکی خصوصی نداشته باشد و آن فرد، اظهار ندامت نیز کند و در مقام جبران برآید، ما طبق قواعد شرعی و قانونی، ملزم به آن هستیم که در قبال او، ارفاقاتی را لحاظ کنیم؛ در مقابل، وقتی فردی فارغ از متدین یا غیرمتدین بودن او، سخن خلاف واقعی را مطرح می‌کند و شاکی خصوصی پیدا می‌کند، ما طبق قانون موظف به پیگیری هستیم.

علی‌ایحال باید تاکید کنم که ما در قوه قضاییه از انتقاد حمایت می‌کنیم، مشروط به آنکه، این انتقاد با توهین و تخطی از موازین شرعی و قانونی همراه نباشد.

پیش از سخنان رئیس قوه قضاییه، آیت الله فلاحتی نماینده ولی فقیه در استان گیلان طی سخنانی اظهار کرد: همه مسئولان و کارگزاران نظام باید همت خود را برای خدمت به مردم و رفع درد مردم متمرکز کنند و این موضوعی است که همواره مورد تاکید مقام معظم رهبری و رئیس قوه قضاییه نیز بوده است.

عباسی به نمایندگی از ایثارگران استان گیلان نیز طی سخنانی، ضمن انتقاد از عدم وجود ضمانت اجرای قوی برای برخی قوانین، به بیان برخی مطالبات جامعه ایثارگران کشور پرداخت.

حجت‌الاسلام «پوریوسفی» به نمایندگی از روحانیون استان گیلان نیز از برخی برخورد‌های سلیقه‌ای در محاکم قضایی کشور انتقاد کرد و گفت: باید ساز و کاری فراهم شود تا جوانان انقلابی بتوانند ارتباط نزدیک‌تر و بی‌واسطه‌تری با مجموعه‌های قضایی داشته باشند.


خانم تقوی به نمایندگی از نخبگان استان گیلان نیز طی سخنانی در این مراسم گفت: خواسته ما از رئیس دستگاه قضا این است که زمینه فعالیت عادلانه و برابر و کشف و استفاده از ظرفیت‌های جوانان ایرانی در عصر ارتباطات، بدون مهاجرت آنها از شهرهایشان فراهم شود.


غریبی به نمایندگی از کشاورزان استان گیلان اظهار کرد: مدیران استانی نقش مهم و تعیین کننده‌ای در توسعه کشاورزی و کاهش مشکلات و دغدغه‌های کشاورزان مناطق متبوعشان دارند.


«پورعلی» به نمایندگی از جامعه صنعتگران استان گیلان نیز به انتقاد از مشکلاتی پرداخت که به واسطه قطعی برق برای واحد‌های صنعتی ایجاد شده است.