شناسهٔ خبر: 70709045 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

معاون صنایع عمومی وزارت صمت اعلام کرد

صادرات کفش ۳۲ درصد افزایش یافت/ تولید ۱۶۰ میلیون جفت کفش طی ۸ ماهه امسال

معاون صنایع عمومی وزارت صمت ضمن اشاره به ظرفیت بالای صنعت کفش کشور، از رشد ۳۲ درصدی ارزش صادرات کفش طی هشت ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته بر آمادگی وزارت صمت برای افزایش صادرات این محصول به یک میلیون دلار در سال تاکید کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، در حاشیه برگزاری بزرگترین نمایشگاه صنعت کفش ایران، ابراهیم شیخ - معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت- از افزایش ۳۲ درصدی ارزش صادرات کفش در هشت ماهه امسال نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت: در این مدت ۱۶۰ میلیون جفت کفش در کشور تولید شده است. در هشت ماهه ابتدایی سال گذشته انواع کفش ماشینی به ارزش ۵۸ میلیون دلار به کشورهای مختلف صادر شده که این رقم در هشت ماهه امسال به ۷۸ میلیون دلار رسیده و رشد ۳۲ درصدی ارزش صادرات کفش را رقم زده است.

وی ضمن اشاره به فعالیت ۸۳۳۷ واحد تولیدی کفش در کشور، اظهار کرد: طی هشت ماهه سال گذشته ۱۵۸ میلیون و ۵۰۰ هزار جفت کفش در کشور تولید شده که این تعداد در هشت ماهه امسال به ۱۶۰ میلیون جفت افزایش یافته است.

آمادگی وزارت صمت برای افزایش صادرات کفش به ۱ میلیون دلار در سال

معاون وزیر صمت ظرفیت اسمی تولید کفش در کشور را ۳۰۰ میلیون جفت اعلام کرد و افزود: صنعت کفش کشور از ظرفیت بسیار زیادی برخوردار است و وزارت صمت آمادگی دارد حجم ریالی صادرات این محصول را به یک میلیون دلار در سال برساند.

وی افزود: ۱۱۵ هزار نفر به صورت مستقیم در صنعت کفش فعالیت دارند که از این تعداد ۳۵ هزار نفر در واحدهای صنعتی و ۸۰ هزار نفر در واحدهای صنفی فعال هستند.

الگوی حکمرانی تولید کفش محقق می‌شود

همچنین عبدالحسین خسروپناه-دبیر شورای عالی فرهنگ عمومی- نیز ضمن اشاره به سیر تحولی صنعت کفش با نقش‌آفرینی انجمن کفش ماشینی استان قم، اظهار کرد: در گذشته زمان‌هایی بود که این نمایشگاه، صرفاً نمایشگاه کفش بود اما انجمن کفش ماشینی قم، با نگاه حکمرانی کشور، نمایشگاه صنایع تولید کفش را راه‌اندازی کرد؛ همچنین در گام سوم، واحدهای دانش بنیان حوزه کفش شناسایی شد و  ۳۰۰ موضوعی که به آن‌ها پرداخته نشده بود، دنبال شد.

وی کلنگ‌زنی هنرستان کفش و توسعه رشته تحصیلی کفش در آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای را گام موثری دیگری در رشد و تعالی صنعت کفش ماشینی اعلام کرده و گفت: گام بعدی می‌تواند تأسیس دانشگاه کفش باشد. همانطور که به دانشگاه خودرو، دانشگاه لوازم خانگی و... نیاز داریم، به دانشگاه کفش هم نیاز است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی خاطرنشان کرد: ما می‌توانیم مدعی این باشیم که به الگوی حکمرانی کفش ملی رسیده‌ایم؛ اما این پایان کار نیست. در شورای عالی انقلاب فرهنگی که اسناد علم و فناوری را تصویب کرده‌ایم، حتما به اسناد مورد نیاز دیگر از جمله صنعت کفش توجه داریم. الگوی حکمرانی تولید کفش با همت فعالان این صنعت و مسئولان تحقق پیدا می‌کند؛ کمااینکه بخش عمده‌ای از این ظرفیت تحقق پیدا کرده است.

خسروپناه شناسایی و رفع موانع تولیدکنندگان صنعت کفش را خواستار شد و تصریح کرد: شناسایی و رفع موانع تولید به دست دولت است؛ یکی از موانع تولیدکنندگان، تهیه مواداولیه است. پیشنهاد ما تاسیس پارک علم و فناوری کفش است که با کمک دانشگاه‌ها، مواداولیه  مورد نیاز، در در داخل کشور تولید شود. تولیدکنندگان سرمایه کشور هستند، امیدوار هستیم که وزارت امور اقتصادی و دارایی در موضوعاتی نظیر ارز، صادرات و امور گمرکی، از این سرمایه‌ها حمایت کند.

صادرات کفش ۳۲ درصد افزایش یافت/ تولید ۱۶۰ میلیون جفت کفش طی ۸ ماهه امسال

گفتنی است ؛ بزرگترین رویداد صنعت کفش ایران با حضور بیش از ۶۰۰ برند مطرح ایرانی با شعار "با هم رشد کنیم" روز سه‌شنبه (۱۸ دی ماه) در محل نمایشگاه بین‌المللی شهر آفتاب با حضور معاون صنایع عمومی وزارت صمت، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، استاندار قم، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معاون و کشاورزی استان قم و مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی شهر آفتاب و به میزبانی انجمن کفش ماشینی استان قم آغاز به کار کرد.

این نمایشگاه از  ۱۸ تا ۲۱ دی ماه از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۹ عصر میزبان بازرگانان خارجی و داخلی و بنکداران است؛ پیش‌بینی شده که بیش از ۲۵۰۰ بازرگان خارجی از ۳۴ کشور، از این نمایشگاه بازدید خواهند کرد.

انتهای پیام