شناسهٔ خبر: 70701738 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: دفاع پرس | لینک خبر

یاد شهدای مقاومت در عصر شعر سوره

عصر «شعر سوره» ویژه شهدای مقاومت با حضور شاعران مقاومت در دانشگاه بین‌المللی سوره برگزار شد و شاعران در مورد شهدای جبهه مقاومت شعر خواندند و فضای مراسم تداعی‌کننده مقاومت اسلامی بود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار فرهنگ دفاع‌پرس، عصر «شعر سوره» ویژه شهدای مقاومت با حضور شاعران مقاومت در دانشگاه بین‌المللی سوره برگزار شد. هنگامی که وارد سالن برگزاری مراسم شدم، تصاویر و تابلوهای نقاشی‌شده از چهره سیدالشهدای مقاومت، شهید «قاسم سلیمانی» به چشم می‌خورد.

یکی از این آثار، تابلویی دوطرفه بود که یک طرف آن تصویر شهدای مقاومت از جمله شهیدان قاسم سلیمانی، ابومهدی المهندس و محسن حججی  بود و طرفی دیگر تصویر دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، ملک سلمان «سلمان بن عبد العزیز بن عبد الرحمن آل سعود» پادشاه عربستان سعودی و سربازان داعش به چشم می‌خورد.

یادی از شهدای مقاومت به زبان شعر در «عصر شعر سوره»

سمت دیگر این سالن، تابلوی هنرهای تجسمی از دست‌هایی به چشم می‌خورد که با گلی در دست، صدای صلح بودند و در میان این دست‌ها، چفیه‌ای فلسطینی به چشم می‌خورد که به شکل آن بخش از فلسطین که دست نیروهای مقاومت است، به نظر می‌آمد.

دور این دست‌ها و چفیه، قرمزرنگ بود و این معنی را تداعی می‌کرد که مقاومت فلسطین با خون سربازان این جبهه است که پابرجا مانده است.

یادی از شهدای مقاومت به زبان شعر در «عصر شعر سوره»

سمت دیگر سالن نیز فرد دیگری در حال کشیدن چهره شهید «خالد نبهان و نوه‌اش، ریم» پدربزرگ فلسطینی و نوه‌اش بود. «خالد نبهان» پدربزرگ اهل غزه بود که بر اثر حملات رژیم صهیونیستی سال گذشته نوه‌اش «ریم» را که دخترکی چهارساله بود، از دست داد و پس از آن به‌دلیل بازی با بچه‌های غزه و دلداری دادن آنها به «پدربزرگ غزه» معروف شد و چند ماه قبل خودش نیز بر اثر شلیک مستقیم تانک رژیم صهیونیستی به شهادت رسید.

تصویر وداع این پدربزرگ فلسطینی با نوه‌اش، یکی از تصاویری است که ترند صفحات فضای مجازی شده است.

یادی از شهدای مقاومت به زبان شعر در «عصر شعر سوره»

فردی که این تابلو را نقاشی کرد، در توضیح آثاری که نقاشی کرده بود، گفت: من در این روز دو اثر نقاشی کردم که موضوع آن، بچه‌هایی هستند که توسط رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند. من می‌خواهم بیشتر بچه‌های غزه، ظلمی که به آنها می‌شود و معصومیت آنها را به تصویر بکشم. کار اول من، رنگ روغن است و تصویر پدربزرگی است (که نوه شهید خود را در حملات رژیم صهیونیستی از دست داد) موقع شهادت نوه‌اش چشمان او را باز می‌کند و داخل چشمانش را می‌بوسد.

وی افزود: تصویر دومی که کار کرده‌ام، طراحی کار کرده‌ام که تصویر مادری است که بچه‌اش به شهادت می‌رسد و کفن فرزندش را در آغوش می‌گیرد و این هم فیلمی بود که وایرال شده بود و من این صحنه را طراحی کردم و اطراف آن را با گل‌های شقایق که با آبرنگ طراحی شده است، کلاژ کردم.

سمتی که تریبون سالن در آن قرار داشت، با پس‌زمینه‌ای که متناسب با موضوع جبهه مقاومت بود، تزئین شده بود. روی این پس‌زمینه تصاویر شهیدان جبهه مقاومت یحیی السنوار، قاسم سلیمانی، ابومهدی المهندس و سید حسن نصرالله به چشم می‌خورد؛ کنار آنها نیز یکی از آخرین جملات سید عزیز مقاومت، سید حسن نصرالله «بسمه تعالی؛ قطعاً سَنَنتَصِرُ» قرار داشت.

یادی از شهدای مقاومت به زبان شعر در «عصر شعر سوره»

همچنین در کنار آن تصویری از شهید «مهدی باکری» فرمانده لشکر ۳۱ عاشورا در دفاع مقدس به چشم می‌خورد و زیر آن بیت ترکی «عَلَم سبز اباالفضل (ع) نگهباندی بورا/ خسم نامرده دِنَن گَس سَسی ایراندی بورا» به چشم می‌خورد.

هرکدام از شاعرانی که در این عصر شعر حضور داشتند، سعی داشتند ابیاتی چند از اشعار خود را که در مورد جبهه مقاومت، شهید قاسم سلیمانی و شهدای مقاومت است، بخوانند.

یادی از شهدای مقاومت به زبان شعر در «عصر شعر سوره»

انتهای پیام/ 118