شناسهٔ خبر: 70688894 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

یکی از مهم‌ترین رویداد‌های ادبی در حوزه شعر فارسی؛

فراخوان جایزه جهانی «شهر شعر» منتشر شد

جایزه جهانی «شهر شعر» به همت سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران به دبیری میلاد عرفان‌پور برگزار می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، این جشنواره به همت سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران و مشارکت سازمان زیباسازی شهر تهران، حوزه هنری انقلاب اسلامی و سازمان صدا و سیما به دبیری میلاد عرفان‌پور برگزار می‌شود و محمدمهدی سیار، علیرضا قزوه، یوسفعلی میرشکاک، علی‌محمد مودب و مرتضی امیری اسفندقه اعضای شورای سیاستگذاری آن هستند.
این جشنواره که به عنوان یکی از مهم‌ترین رویداد‌های ادبی در حوزه شعر فارسی شناخته می‌شود، در تلاش است تا جایگاه پایتخت ایران را به عنوان مهد شعر و ادبیات تقویت کند. این جایزه با هدف اعتلای شعر فارسی و تقویت پیوند‌های فرهنگی پایتخت ایران با هنر شعر طراحی شده است.
پس از تجربه موفق جشنواره شب‌های شهریور، این رویداد تازه با تمرکز بر ارتقای سطح کیفی، گسترش مخاطبان و ارائه جوایزی درخور شعر ایرانیان برنامه‌ریزی شده است. در بخش اصلی جشنواره، محدودیتی برای موضوع آثار وجود ندارد، اما بخشی ویژه به موضوع فلسطین، صلح و عدالت جهانی اختصاص یافته است.
از دیگر برنامه‌های جایزه جهانی «شهر شعر» می‌توان به تجلیل از شاعران برجسته جهانی و نیز شاعران گویش‌های محلی ایرانی اشاره کرد. همچنین بخش نوآورانه‌ای به نام «ایده‌های ادبی برای فضای شهری» در این جشنواره پیش‌بینی شده است که ایده‌های برتر را در راستای تعمیق هویت شعری تهران و طراحی شهری به کار خواهد گرفت.

بخش‌های جشنواره شامل موارد زیر است:

۱-جایزه همای زرین (بخش شعر پارسی): غزل، مثنوی، چهارپاره، ترانه و تصنیف، نیمایی و سپید، شعر کوتاه، طنز، کودک و نوجوان و شعر بلند
۲-جایزه ویژه شعر با گویش‌های محلی
۳-تجلیل از شاعران منتخب جهان
مهلت ارسال آثار ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ خواهد بود و برای ارسال اثر می‌توانید به سایت جشنواره به نشانی jashnvareh.farhangsara.ir/shahre-sher مراجعه کنید یا از طریق شناسه کاربری @shahresher_ir در پیام‌رسان روبیکا اقدام کنید. 
برای دریافت اطلاعات بیشتر می‌توانید با شماره‌های ۰۲۱۹۱۰۸۸۴۷۷ و ۰۲۱۹۱۰۸۸۴۸۳ تماس بگیرید.
از علاقه‌مندان و شاعران گرامی دعوت می‌شود تا با ارسال آثار خود در این جشنواره، سهمی در گسترش هنر اول ایرانیان داشته باشند.