محمد صدیق ارم روز سه شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، اظهار کرد: این رستوران در بازدید مشترک کارشناسان دامپزشکی، اصناف منطقه آزاد و شبکه بهداشت و درمان قشم به دلیل عدم رعایت دستورالعمل های بهداشتی دامپزشکی مهر و موم شد.
وی با اشاره به اینکه یکی از رسالت های مهم سازمان دامپزشکی کشور نظارت بهداشتی بر تمامی فرآورده های خام با منشا دامی از مزرعه تا سفره مردم است، ادامه داد: در ۲۴ ساعت گذشته کارشناسان این اداره در پایش و نظارت فرآورده های خامی در مراکز عرضه این جزیره مقدار ۵۷ کیلو ۲۰۰ گرم اسکلت مرغ و آلایش خوراکی دامی منجمد را به علت نامناسب بودن شرایط ارگانولپتیکی و انقضای تاریخ مصرف ضبط، امحا و از چرخه مصرف انسانی خارج کردند.
رییس اداره دامپزشکی قشم توضیح داد: با توجه به اهمیت تضمین امنیت و سلامت سفره غذایی قشموندان، نظارت های بهداشتی بر مراکز تولید، عرضه و بسته بندی فرآورده های خام دامی، رستوران ها و نظایر آن در سطح این جزیره با شدت و کیفیت ادامه خواهد داشت.
ارم ضمن هشدار به عرضه کنندگان فرآورده های خام دامی غیر بهداشتی گفت: با اینگونه متخلفان که سلامت مردم را به خطر می اندازند برخورد جدی می شود و شهروندان می توانند هر گونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه مواد پروتئینی مانند قصابی ها، رستوران ها، غذا خوری ها، کبابی ها و سوپر پروتئین ها را به اداره دامپزشکی شهرستان قشم از طریق شماره های ۰۷۶۳۵۳۴۴۱۱۰ و ۰۷۶۳۵۳۴۴۴۲۰ و یا سامانه ۱۵۱۲ اطلاع دهند.
جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر از توابع هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آبهای خلیج فارس گسترده شده است.